Feldsalat med bær og mozarellaost

Salater

Hvis ikke du allerede har luret den er jeg ret så pjattet med feldsalat. Det er absolut en af favoritterne. Er det også din? Blød, mild og lækker synes jeg bare. Og så er passer alt slags topping så fint til salatbladene.

feldsalat med bær og mozarellaost

nem feldsalat med blåbær, hindbær, mozarella, solsikkekerner og olie/eddikedressing

Denne her sprøde og søde salat blev serveret sammen med langtidsstegt oksefilet, grovboller(se opskrift her: grovboller )og salat med bagte peberfrugter. Det blev et rigtig lækker omgang mad, om man må sige sådan selv.

Feldsalat med bær og mozarellaost

(portion svarer som tilbehør til 10 voksne)

2 bakker feldsalat

10 små mozarellakugler, som jeg halverede

2 små bakker hindbær

En halv bakke blåbær

En god håndfuld solsikkekerner, som jeg rister hurtigt på panden for at fremhæve nøddesmagen

Dressing til feldsalat med bær og mozarellaost:

2 dl god olienolie

1 dl hvidvinseddike

2 spsk flydende honning

1 spsk dijonsennep

salt/peber

Ryst først eddiken med honning og sennep.

Ryst nu øvrige ingredienser med.

Server ved siden af i en skål eller hæld over lige inden servering. Ligeså med solsikkekernerne. De hældes på lige inden servering, så de ikke bliver bløde.

Måske denne her mættende, sprøde og cremede salat er noget også? :cæsarsalat

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest