Den her lagkage i flere lag, bliver så tilpas fin og festlig fordi vi laver den dejlig høj. Er den besværlig? Nej. Ikke den her. Den er nemlig lavet af købelagkagebunde. Så meget nemmere bliver det ikke. Men fint ser det ud og fælger du opskrifter burde du stå med en fin og festlig kage på under en time.
Værsgo´ og god fest!
Der har lige være i fødselsdag i familien. Med fire børn og to barnlige sjæle som deres forældre(!) er kager og i særdeleshed lagkager på sin plads. Vi elsker det. Fest eller ej. Jeg laver en portion kagecreme, altid denne her: Kagecreme med maizena og smøre i mellem lagene. Alternativt kan du købe en pose cremepulver. Det er også fint. På køkkenbordet har du ellers piskefløde og et et glas marmelade på ca. 300 gram stående – og du er klar. Sådan gør du.
Opskrift på lagkage i mange lag
Nem lagkage med færdige bunde
Det gør det en hele en del lettere at lave en lagkage med færdige bunde som den her. Men skulle du alligevel får lysten til at kaste dig over hjemmelavet lagkagebunde har jeg en opskrift lige her. Den laves så i dobbbeltportion og hver kage skæres i tre bunde med en meget skarp kniv: Lagkagebunde
Lagkage i flere lag
Lagkage i flere lag
Ingredienser
- 6 bunde lyse lagkagebunde
- 3 dl. flødeskum(letpisket)
- 1 glas marmelade(gerne med mørke bær ex. hindbær, brombær, jordbær) 300 gram
- 1 portion kagecreme købe pulver(eller hjemmerørt)se link i teksten.
- 200 gram bær til pynt
Fremgangsmåde
- Kom første lagkagebund på et kagefad og smør 1/5 del af vanillecremen på. Fortsæt til samtlige bunde er brugt.
- Pisk flødeskum luftigt og vend med marmelade. Kom på den øverste del og fordel rigeligt med bær på toppen.
- Servér kagen med det samme eller opbevar den på køl i op til en to-fire timer.
Kære læser.
Dejligt du læser med. Jeg håber at du bliver lige så tilfreds med opskriften som jeg er. Du er velkommen til at dele en kommentar på opskriften, hvis du har spørgsmål eller prøver opskriften af.
Du kan også #benedictesmad eller @benedictesmad på Instagram. På den måde får andre også glæde af opskriften.
Høres vi ved?
KH, Benedicte
0 kommentarer