Cremet fetadip

Verdens nemmeste fetadip med en skøn smag af hvidløg og lidt citronsaft. Det er skisme verdens nemmeste dip og smager så lækkert til en fad med grøntsagsstave, som dip til ovnbagte kartofler eller bønner. Eller måske som smørelse på en sandwich. Eller som en læks lille dip til ovnbagte tomater ala de her ovnbagte cherrytomater.

Jeg ved ikke med dig, men jeg har noget med feta. I love it!  Se opskriften her på feta dip lige her.

 

fetadip

Fetadip – den bedste dip med fetaost

Sådan lave du en nem feta  dip:

fetadip - fetacreme

Tilb. tid 10 minutter

Ingredienser

  • 150 gram fetaost
  • 6 spsk. yoghurt naturel, creme fraiche ell. lign
  • 1/2 stk. lime eller citron
  • flagesalt og peber
  • 1 fed hvidløg(fintrevet)

Sådan gør du

  1. Kom fetablok i en dyb tallerken og mos let med en gaffel.

  2. Tilsæt yoghurt naturel, saften af en halv lime eller citron.

  3. Pil hvidløg og riv fint og vend med. Smag til med salt og peber.

Feta

Jeg har noget med feta. Jeg bare elsker det faktisk. Helt ærligt, så er det næsten umuligt for mig at lave fetadip, eller  toppe mine  salater med fetaost uden at tage adskillige  smagsprøver af fetaosten undervejs. Fetaost er og har altid været en af mine  favorit oste, i madretter.

En peberfrugtsalat, som den her bestående af ovnbagte peberfrugter bliver f.eks. bare himmelsk, toppet med rigeligt med feta. A match made in heaven! salat med bagte peberfrugter

fetadip

Det her skal du bruge  for at lave verdens nemmeste dip- en fetdip

fetadip

Det her skal der til for at lave en lækker fetadip

Fetadip – fetacreme

(og en lille snak om light produkter)

Jeg har spidst feta lige så længe jeg kan huske. Jeg har i perioder været hoppet med på “light- produkter”. Det gør jeg ikke mere. Der var bare en gang, hvor man pludselig skulle spise alt i en fedtreduceret udgave. Noget smager ok, andre udgaver smager  af ingenting.

Feta skal smage af noget, den må gerne være fed. Det gør de magre udgaver ikke, synes jeg. Fetatern (de fuldfede af dem) smager ofte ganske fint og dem kommer jeg ofte i mine salater- mest fordi det er nemt.

Til en fetadip, som den her må du gerne bruge en fetablok, hvis du har. Det smager bare bedst og er nemmest at arbejde med. Har du fetatern på lager, er det selvfølgelig det du bruger.

Bedste hilsner, Benedicte

Ps.

Og husk lige, at du også kan finde mig på https://www.facebook.com/benedictesmad.dk/

på instagram https://www.instagram.com

og på https://www.pinterest.dk

Jeg ville elske at høre fra dig:)

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.