Super nemt tilbehør til de fleste kødretter. Cherrytomater, halveret og lagt i fad med olie, salt, peber og timiankviste(eller tørret timian.) De ovnbagte cherrytomater kan sagtens gøre det ud for saucen til kød og ris(som på billedet).

ovnbagte tomater

Ovnbagte cherrytomater

ovnbagte cherrytomater med timian

Print opskrift Pin opskrift

Ingredienser

  • 400- 500 gram cherrytomater
  • 2 tsk. groft salt
  • 1 tsk. peber
  • 4 kviste frisk timian/eller 3 tsk. tørret timian
  • 2 spsk. olie(gerne god rasp eller olivenolie

Fremgangsmåde

  • Varm ovnen til 180 grader. 
  • Halver tomater og kom i fad. Vend med alle ingredienser. Bruger du friske kviste kvaser du to af kvistene over, sådan at bladene falder af og lægger sig på tomaterne. Læg kvistene i fadet. 
  • Kom i midten af ovnen og bag i 30-35 minutter til tomaterne er bløde, men stadig indeholder saften. 

Inspiration til tilbehør? Her er det også tomater. Her fyldt med cous cous. Anderledes og lækkert. https://benedictesmad.dk/fyldte-tomater-med-couscous/

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest