Super nemt tilbehør til de fleste kødretter. Cherrytomater, halveret og lagt i fad med olie, salt, peber og timiankviste(eller tørret timian.) De ovnbagte cherrytomater kan sagtens gøre det ud for saucen til kød og ris(som på billedet).
Ovnbagte cherrytomater
ovnbagte cherrytomater med timian
opskrift på lækre Ovnbagte cherrytomater
Print opskrift
Pin opskrift
35 minutter
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 400- 500 gram cherrytomater
- 2 tsk. groft salt
- 1 tsk. peber
- 4 kviste frisk timian/eller 3 tsk. tørret timian
- 2 spsk. olie(gerne god rasp eller olivenolie
Fremgangsmåde
- Varm ovnen til 180 grader.
- Halver tomater og kom i fad. Vend med alle ingredienser. Bruger du friske kviste kvaser du to af kvistene over, sådan at bladene falder af og lægger sig på tomaterne. Læg kvistene i fadet.
- Kom i midten af ovnen og bag i 30-35 minutter til tomaterne er bløde, men stadig indeholder saften.
Inspiration til tilbehør? Her er det også tomater. Her fyldt med cous cous. Anderledes og lækkert. https://benedictesmad.dk/fyldte-tomater-med-couscous/
0 kommentarer