Peanutbutter cookies – sprøde og søde småkager med peanutbutter.
Prøv en opskrift på glutenfri peanutbutter cookies – nem og lækker opskrift
Glutenfri småkager
En gang i mellem er den der bare. Den der småkage opskrift som smager helt vildt godt, er nem at lave og kan nydes af alle. Jeg har endnu til gode at servere de her peanutbutter cookies for nogle som ikke kan lide dem. Og det er alligevel godt gået, for de er efterhånden bagt så ganske mange gange herhjemme. At de samtidig er glutenfri og dermed kan nydes af glutenallergikere er da bare en bonus.
Jeg kommer både brun sukker, altså farin, men også hvid sukker i de hjemmebagte peanutbutter cookies. Det giver en ekstra sødme og dybden smagen. De er dejlig nemme lige at røre sammen. Derfor er der ikke langt fra tanke til handling, når der skal bages småkager herhjemme.
Peanutbutter cookies
peanutbutter cookies
Ingredienser
- 2,2 dl peanutbutter(smooth)
- 100 gram brun sukker(brun farin)
- 100 gram hvid sukker
- 1 stk. æg
- 1 tsk. natron
Fremgangsmåde
- Rør det hele sammen i en skål.
- Form små kugler og kom på bageplade med. bagepapir. Med en gaffel(dyppet i et glas vand, så den ikke hænger ved) prikkes kagerne let plade.
- Kom i ovnen i 10 minutter på 180 grader varmeluft og 200 grader alm. ovn.
Du vil måske være interesseret i nogle af disse opskrifter
Cookies med pecannødder og chokolade, Cookies med m og m og nutella – fire ingredienser, Cookies med 3 x mandler
Benedictes Mad på de sociale medier
Du kan finde mine nyeste opskrifter på de sociale medier også.
Pinterest, Facebook og instagram er steder jeg viser mine nyeste opskrifter. Jeg ville elske om du prøve mine opskrifter af og meget gerne deler og liker. På den måde kan flere få gavn af de gode lækkerier.
Ses vi her?
Mange hilsner Benedicte
0 kommentarer