Grøn super drik

Grøn super drik kalder jeg den her.

Det er oktober måned og jeg føler bare for alvor at det er tid til at give kroppen et ordetligt boost af noget godt. For nu er efteråret her for alvor og kroppen skal fyldes med noget godt. Så kommende forkølelser får et spark i rumpen?!  Åh de  forkølelser… Ikke mere… ikke i år.

Nå, men mens vi venter på at det igen bliver forår og på at solen springer frem og øser gavmildt af D- vitamin ned på os kan vi jo spise os lidt sunde.

Jeg er blevet ikke så lidt begejstret for chiagrød(måske du har bemærket de mange opskrifter efterhånden her på bloggen?)  Det er bare så godt. Chiagrød. Uden at vide det ville det ikke overraske mig om chiagrød er lidt af en smagsdeler. Du ved enten er man total “på” chia- eller også er man bare slet ikke. Jeg er som sagt førstnævnte. Chiagrøden her lavede jeg sådan:

2 spsk. chiafrø

1,5 dl kokosmælk

1 dl almindelig mælk

  • Rør de tre ingredienser grundigt sammen og læg det i en skål/sylteglas eller lign. Lad det nu stå i minimum 8 timer. Rør det f.eks. sammen om aftnen og nyd om morgenen. Du kan eventuelt søde med alm. sukker, lidt vanillesukker eller gøre som jeg og søde din chiagrød med frugter og bær. På billedet har jeg sødet med tørret blåbær, ristede kokosflager og æble.

Og nu til

Grøn super drik:

(2. glas)

Ca. 10 frosne jordbær

6 frosne spinat kugler

ca. 2 dl minimælk- tilpas mængden ud fra konsistens.

  • I en blender smider du de tre ingredienser. Nyd når den er friskblendet.

Tip

Hvis du synes den mangler lidt sødme kan du tilføje lidt rå vanillepulver eller vanillesukker.

grøn super drik og chiagrød.

Mere lækre drikke? Jaaaa….Det her er også en rigtig ægte vitaminbombe:🥕🥕 https://benedictesmad.dk/gulerodsjuice-en-vitamin-vitamin-bombe/

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.