Gulerodsjuice – en rigtig ægte vitamin bombe

Lækre drikke, Uncategorized

Det er skisme da noget af en opstrammer, denne her gulerodsjuice. Helledusseda, så tror jeg da lige at jeg vågner!

A- vitamin, fibre og antioxidanter. ” Tre gode ting på én gang!”

Det er noget at en sundhedsbasker den her gulerodsjuice og når jeg skal være rigtig god ved mig selv laver jeg sådan en her. Det er voksen udgaven. Helt bestemt. Serveres den for børnene kommer vi rigelig med æbler i, så er den noget sødere…

Jeg er så glad for den philipsjuicer ægtemanden og  jeg fik i bryllupsgave for 10 år siden. Den holder max endnu. Ved ikke hvordan de nyere modeller ser ud, men denne her philips juicer klarer altså skærene lige som jeg havde forventet(notér lige at mine rosende ord til trods, er det her ikke  et sponsoreret indlæg).

Den indeholder masser af a- vitamin og antioxidanter, så se lige at komme i gang. Jeg stiler altid efter(når jeg har kørt et stort glas gulerodsjuice indenbords), at de der antioxidanter tager mindst 20 år af min alder, men det er ligesom om det ikke  er sket. Endnu!

gulerodsjuice

Gulerodsjuice:

  • Høvl en 4-5 mellemstore gulerødder og et par centimeter ingefær igennem din juicemaskine. Voila!

Hvis du synes den mangler noget sødme kan du presse en appelsin ned for friskhed(appelsinen skal IKKE  igennem juiceren, det giver alt for meget bitterhed). Pres saften ud og ned i juicen

Flere sunde drikke?Blåbær og også en sundheds-power-ingrediens, som er herlig at drikke. Måske denne smoothie er noget? https://benedictesmad.dk/blaabaersmoothie/

 

Se mere(eller la´da helt vær´, på philips hjemmeside, hvis du vil se nogle af deres juicemaskine-produkter http://philips.dk

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest