Hindbærdrøm

Lækre drikke

Vi kalder den bare en hindbærdrøm den her!( Er det bare mig eller hed de fleste madretter sådan noget lignende tilbage i 80 ´erne? Det synes jeg)Nå, men  godt det smager den, så hindbærdrøm det kalder vi den!)

I weekender laver vi tit sådan en omgang her. Børnene er vilde med smoothies, ja i det hele taget alt hvad der er sødt og det er den her. Jeg har altid en intention, om at familien sidder samlet og hygger om sådan en omgang mad her med nybagte boller, smoothies, frisk frugt og lignende. Men faktum er bare, at med tre store børn der går til alt muligt slags sport, som selvfølgelig ligger spredt hen over hele formiddagen er det sjældent, at vi sidder samlet. Men intentionerne er der da. Og nu nærmer vi os sommerferien og så kan det jo være der bliver lidt mere ro på i weekendmorgenerne…(og måske ikke).

Hindbærdrøm

(du får 8 mindre glas ud af denne portion)

250 gram frosne hindbær

1 banan

2 spsk vanillesukker

7 dl minimælk, skummetmælk, letmælk eller lignende

3 tsk sukker

hindbærdrøm

Tip

Denne her hindbærdrøm/ smoothie sag er også velegnet til at fryse ned som is, hvis du ønsker sund alternativ til almindelig flødeis. Frys den ned i små isforme. Du kan eventuelt smelte chokolade (mørk, hvid eller mælkechokolade)og pøse hen over de frosne ispinde og give dem en fem minutter på frys igen. Så har du en lækker lille iskold fristelse…

Flere opskrifter på smoothies? Måske denne her er noget:skøn smoothie med blåbær og vanille

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest