Hjemmelavet bounty med tre ingredienser

Hjemmelavet slik

Hjemmelavet bounty med kun to ingredienser(tre med overtræk).

For søren da så lækre de er. Og gang på gang bliver jeg overrasket over hvor nemme de er at lave. For det er de altså. Det tager ca. fem minutter at røre fyldet sammen inden det formes som kugler eller bountybarer former(du bestemmer selv!) inden kokosmassen rulles i smeltet chokolade. 1,2, 3 så er der hjemmelavet bountybarer.

Herhjemme bliver en stor tallerkenfuld af hjemmelavet chokoladebarer hurtigt tømt. Meeeen vi bor også ganske mange sukkersultne mennesker under samme tag. Smager de ligesom de originale bountybarer? Ja det gør de. Smager de endda bedre. Jeps. Til det vil jeg også svare ja. De er rigtig gode.

Herhjemme er vi tosset med bounty. I det hele taget tosset med de former for chokoladebarer der findes. Ungerne spiser dem- jeg prøvet at la´vær´. Men de her! De her små runde kugler, smager tæske  godt. Jeg kan ikke lade dem ligge. Det gør vel heller ikke noget, for de er ikke fyldt med alt muligt mystisk. Kondenseret mælk, kokosmel og så chokolade til overtræk. Det er det!

Ud af denne portion for du ca. 25 kugler(afhængig af størrelse selvfølgelig) og det er faktisk ikke et dårligt bud på en lille lækkert desserthapser sammen med frisk frugt, hvis der er gæster forbi. Jeg brugte hvid chokolade, mørk chokolade(90 %) og så en lyserød hindbær chokolade, som faktisk gav en god smag til den her bounty – kugle. Men ofte laver jeg også en portion bountykugler blot med mælkechokolade eller mørk chokolade.

Sådan her laver du hjemmelavet Bounty

hjemmelavet bounty

Hjemmelavet bounty

Lækre kokos-chokolade kugle med sødet kondenseret mælk. Så nemt er det at lave hjemmelavet slik.
Print opskrift Pin opskrift
20 min
Antal: 20 ca. bounty kugler

Ingredienser

  • 1 dåse sødet kondenseret mælk
  • 270 gram kokosmel
  • 200 gram chokolade

Fremgangsmåde

  • Rør kokosmel med sødet kondenseret mælk.
  • Tril kokosmassen til kugler og rul i Smeltet chokolade. Hvis massen er meget stuetempereret kan det være lidt svært at trille kugler, sæt da i køleskabet
  • Tril kokosmassen til kugler og rul i Smeltet chokolade. Jeg lægger de færdige bountykugler på et stykke bagepapir. Så er det nemt at løsne de afkølede kugler.
  • Opbevar i en skål - gerne på bagepapir imellem et par lag. Det fungerer fint.

Hjemmelavet bounty

 

hjemmelavet bounty

Flere opskrifter på hjemmelavet slik:

Popcornslik – med chokolade og karamel

https://benedictesmad.dk/laekre-slik-hapsere/

Lækre slik hapsere

 

Tak fordi du læser med. Det er jeg oprigtigt rigtig glad for. Du er velkomment til at skrive dig op til at modtage en mail, når der er nye opskrifter herinde fra. Det gøres her på siden,

Kh, Benedicte🤍

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

3 Kommentarer

  1. Susanne Thulin
  2. Valdemar Gomard

    Fantastiske Bounty top kvalitet

    Svar
    • Benedicte

      Hej Valdemar.
      Godt du ku´li´dem :o)

      Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest