Hjemmelavet cheeseburger – saftig og perfekt hjemmelavet burget med ost.
Det er, helt ubetinget, det vi spiser oftes herhjemme. Burger med cheddarost. En saftig burgerbøf spækket med saft og smag og ikke mindst smeltet ost. Det er top lykke jo!
Det er ikke specielt besværligt at tilberede, det er faktisk bare et par enkelte trin du gerne må fylde. Så er du klar til at servere en saftig cheddarburger, med saft og let spicy smag.
Hvilken burgerbolle foretrækker du? En klassisk sesambolle som den her? En brioche burgerbolle? Eller en hjemmebagt en af slagsen, fx. de her Bløde og luftige brioche burgerboller?
Uanset hvad du ender med er jeg sikker på at du ender med en perfekt og lækker cheddarburger. Det er SÅ godt.
Hvad skal den klassiske cheddarost indeholder?
De her ingredienser er selvskrevne, hvis du spørger mig :o)
Iceburgsalat, saftige skiver tomater, friske agurker, tynde skiver rødløg, drueagurker eller agurkesalat. Helmann mayonnaise og ketchup. Det er de sager jeg synes hører en god hjemmelavet cheeseburger til. Har jeg glemt noget?
Gør som du synes. Blot du under dig selv en lækker hjemmelavet burget, spækket med smag.
Hjemmelavet cheeseburger
Hjemmelavet cheeseburger
Ingredienser
- 500 gram oksekød
- 1 tsk. groft salt
- 1 tsk. løgpulver
- 1 tsk. hvidløgspulver
- 1 tsk. chili(kan undlades)
- friskkværnet peber
- smør og olie til stegning. Gerne en blanding - halvt/halvt
Ost
- 4 skiver god cheddarost eller burgerost - gerne cheddar
Fremgangsmåde
- Kom kødet i en skål- tilsæt salt. Rør gerne med dine hænder, da varmen i fingrene får fedtet i kødet til at smelte, hvilket giver saftigere bøffer.
- Tilsæt krydderier og ælt et par minuter. Form fire bøffer grundigt. . Tryk flade med håndflade.
- Kom smør og olie på en pande. Skru op på max. Brun bøfferne et halvt minut på den ene side og vend. Steg et halvt minuts på den anden side og skru herefter ned. Steg færdige. Kom osten på bøffen det sidste minut og steg til de smelter let.
- Så er det bare om at fylde den lækre cheeseburger.
Flere opskrifter?
Er du vild med nemme madopskrifter, som er lige til at gå til? Så tænker jeg da at du skal kigge videre herinde i vores fælles madunivers på Benedictes mad eller gør som mange andre før dig og skriv dig op til at modtage en mail, når der er ny opskrift herinde fra. Det gør du iden grå bjælke på forsiden.
Høres vi ved?
Hilsen Benedicte
0 kommentarer