Hjemmerørt holiday dip.
En tidlig sommeraften på terassen med et kold øl eller et glas kølig vin, legende børn på trampolinen og chips med holdiday dip! Så er lykken da ved at være fuldendt. At en god portion bugles(som på billedet) og en lækker holdiday dip minder mig om en dejlig barndom også, gør ikke glæden mindre. Det var nemlig gerne på menuen som en lille snack, når mine forældre inviterede venner over i weekenden.
Nu kender jeg jo ikke alderen på dig, kære læser, men jeg kender min egen(!) og jeg mindes altså at bugles, som de her, var topmålet af “chipselykke” for os der har oplevet og kan huske 1980 og 1990 erne!?
I stedet for at komme et brev dipmix i en skål med creme fraiche er det næsten lige så nemt at røre den selv. Og så skulle jeg mene, at det smager mindst lige så godt. Vurdér selv.
Opskriften på hjemmelavet holiday dip kommer her.
Holdiday dip
Holiday dip
Ingredienser
- 2,5 dl. creme fraiche(jeg foretrækker den mere magre udgave, som 9 % og 18 % men 38 smager også dejligt.
- 2,5 tsk. paprika
- 1 tsk. løgpulver
- 1,5 tsk. hvidløgspulver
- 1,5 tsk. sukker
- 1 spsk. finthakket purløg(kan undlades)
- smag til med salt og peber.
Fremgangsmåde
- Kom creme fraiche i en skål og rør med de øvrige ingredienser. Smag gerne til til sidst og krydr med salt og peber.
- Servér med dine yndlingschips.
Hjemmelavet holiday dip
og andre opskrifter på dips.
En god dip kan forvandle selv det mest enkle måltid mad, til en helt anstændig og lækkert måltid mad. Her er nogle af mine favoritter:
Cremet fetadip, Chilimayo dip,
Tak fordi du læser med,
Du er meget velkommen til at skrive dig op til at modtage en mail, når der er nyt herinde fra mit madunivers. Det gøres her på siden.
Take care, Benedicte 🤍
0 kommentarer