jordbær smoothie – power shake

Lækre drikke

Jordbær smoothie – power shake. Vi synes den blev rigtig god den her og minder ret meget om power shake fra Joe & the juice. Se opskrift nedenunder:

jordbær smoothie - power shake

Jordbær smoothie – power shake. Vi har gjort det. Yes vi gjorde det. Vi har ramt smagen af power shake. Du ved den fra Joe &. the juice.http://joejuice.com

Børnene er ret så tosset med at gå på joe & the juice. Det er jeg ikke. Høj musik, dyre smoothies,(husk på jeg har fire unger med mig!!)unge fyre(med et ofte lidt for smart udtryk ala “jeg er her for mig selv og ikke for kunderne- agtigt” udtryk!)

Så derfor må vi jo finde et alternativ, som vi alle kan trives med.  Så  vi har  forsøgt os frem og lur mig, om vi ikke er kommet så ganske tæt på den originale power shake denne gang? Det synes vi selv. Den smager, sødt og forfriskende og er jo vild nemt at blende sammen.

Prøv selv og se, hvad du synes:

jordbær smoothie – power shake :

Ingredienser

  • 200 ml (karoline milkshake med vanille)
  • 200 gram frosne jordbær
  • 160 gram banan(ca. en mellemstor banan)
  • 1 dl minimælk(eller skummet, let eller sød mælk)
  • evt. 1 tsk. vanillesukker

Fremgangsmåde

  • Blend alle ingredienserne, men undlad vanillesukker. Den kan bruge til at smage til, hvis du ønsker en mere sød power shake.
jordbaer smoothie power shake

Det er så enkelt at lave sin egen power shake. Se billede.

 

Smoothies – altid smoothies

Der blendes altid herhjemme. Som i altid. Aldrig er blenderen stille.

Det gør intet, for ganske ofte er det smoothies med masser af frugter, nødder, olie og mælk der kommer i. Leve af smoothies kan man jo ikke, men som et supplement til en varieret kost er det en fin måde, at få mælk og kalk i de børn der ikke er vild med yoghurt og mælk generelt.

En lille håndfuld friske eller frossent spinatblade i en rød smoothie, med masser af bær, kan få det mest “spinat-foragtede” barn til at drikke løs- uvidende om de sunde grønne blade. Det koncept synes jeg holder max! Det er ikke snyd, næ det er nok nærmere en “undlad at sige alle ingredienserne” måde at gøre det på.

Anyway, et power shake som den her, skal da serveres lige så enkel som den er. Ingen spinatblade  eller andre grønne sager, bare den gode og enkle udgave af den skønne og søde smoothie.

I humør til flere forfriskende smoothies? Måske denne er noget til næste gang?: blåbærsmoothie

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest