jordbærdessert med bastognekiks- no bake

Opskrifter på kager

Den her jordbærdessert med bastognekiks og ladyfingers, skal ikke bages. Det er da for nemt, ikke?Den tager ingen tid, for du rører blot en lækker creme af fløde og cremefraiche og lægger lagvis med frugt og kiks. Du kan også undlade ladyfingers og kun bruge bastognekiks.

Super nemt og forfriskende dessert – også selvom det ikke lige pt. er jordbærsæson. Jeg spiser den nu meget gerne alligevel.

jordbærdessert med bastognekiks

Jordbærdessert med bastognekiks

jordbærdessert med bastognekiks

Hurtig jordbærdessert med bastognekiks

Dejlig sommerdessert med jordbær og knuste bastognekiks
Print opskrift Pin opskrift
20 minutter
Antal: 6

Ingredienser

  • 100 gram bastognekiks(eller 200 g Bastogne og undlad ladyfingers)
  • 100 gram ladyfingers
  • 2,5 dl piskefløde
  • 1,5 dl creme fraiche(18 %)
  • 2 spsk. vanillesukker
  • 2 spsk. fibersirup eller almindelig mørk eller lys sirup
  • 5 spsk. flormelis
  • 1 bakke jordbær-ca. 500 g

Fremgangsmåde

  • Kom Bastognekiks i en pose. Knus med en flad hånd.
    Kom ladyfingers I en anden pose. Knus med en flad hånd.
    Pisk fløden til skum. Vend med creme fraiche og vanillesukker, sirup og flormelis. 
    Skyl jordbær. Fjern stilken og skær i små stykker. 
    Kom først kiks(begge slags) i bunden, så creme, så bær og sådan fortsætter du til der ikke er mere. 

 

jordbærdessert med bastognekiks

Jordbærdessert med bastognekiks

jordbærdessert med bastognekiks

Mere dessertsulten? De her kys 💋: https://benedictesmad.dk/marengskys/

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

2 Kommentarer

  1. Pia

    Hej
    Opskriften lyder bare lækker, men jeg kan ikke se hvor mange gram jordbær, der skal bruges?
    Glæder mig til at lave desserten.

    Svar
    • Benedicte Thrane

      hej og tak for din venlige besked. Jeg har tilføjet, at en bakke- ca. 500 g er passende. Tak 👍🏻
      hilsen Benedicte😊

      Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest