Jordbærsoftice med kondenseret mælk

Is

Jordbærsoftice med kondenseret mælk – en to ingredienser softice med frosne jordbær, som jeg laver på de dage hvor fryseren er tom for is, men lysten til det er stor

Frosne jordbær er en af de slags bær som har aller mest smag, synes jeg, og kan bruges til alt fra hjemmelavet Jordbær marmelade  og til smoothies

Sød kondenseret mælk har naturlig sødme og derfor tilsætter jeg ikke anden sukkerform til de frosne bær. Nyd den hjemmelavede softice som jeg har gjort her i en lille skål som den søde dessert eller kom i en vaffelis til børnene(eller dig selv)

Jordbærsoftice med kondenseret mælk

Den hjemmelavede softice is med frosne jordbær kan fryses ned eller spises med det samme

Jordbærsoftice med kondenseret mælk

Jordbærsoftice med kondenseret mælk

softice med frosne jordbær og andet kondenseret mælk, som laves uden ismaskine
Print opskrift Pin opskrift
10 minutter
Antal: 4 portioner

Ingredienser

  • 400 gram frosne jordbær
  • 1 dl sødet kondenseret mælk
  • lidt minimælk, hvis den mangler væde

Fremgangsmåde

  • Kom frosne jordbær i en blender eller foodprocessor med sødet kondensert mælk. Blend og kom evt. en smule mælk i hvis den mangler det. servér straks eller kom på frys.
  • tip.
    Den færdige softice med jordbær is kan også komme på frys og tages op og formes som iskugler ved servering

Jordbærsoftice med kondenseret mælk

Har du lyst til flere spændende opskrifter?

Opskrifter på alt fra kager, is, brød, hverdagsmad og gæstemad?

Så er du velkommen til at gøre som mange andre før dig. De har nemlig allerede skrevet sig op til at modtage en mail, når der er ny opskrift herinde fra. Det gør du i den grå bjælke på forsiden.

Du er selvfølgelig også velkommen til at følge med på både Facebook, instagram eller pinterest 🙂

Håber vi ses herinde et sted!
Hilsen Benedicte

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

2 Kommentarer

  1. Lone

    5 stars
    Hej☀️ Hvis jeg vil lave din lækre is som portionsanrettet til fx 25 personer, kan jeg så fryse det i små portionsbægre med pynt og måske i 7 dage inden de spises?

    Kh Lone

    Svar
    • Benedicte Thrane

      hej Lone,

      Hmmm… se det har jeg jo ikke prøvet, men jeg kan ikke se hvorfor det ikke skulle kunne fungere. Den kan jo så ikke sikke “scoopes” op, men det gør vel ikke noget.
      God fornøjelse 😊

      Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest