paneret kotelet med ostefyld

Børnenes Maddag, Hverdagsmad til store og små

Kotelet med skinke og ost er et godt miks. Det er en anderledes  måde at tilberede sin kotelet på. Det er simpel mad, men ikke desto mindre smager det temmelig godt. Svinekotelet, som har fået en omgang med kødhammeren og derefter er fyldt med skinke og ost. Så rullet du det sammen, panerer med æg og rasp, steger og… uhmmm, så har du: Smeltet ost og sprød kotelet. Sådan gør du:

Kotelet med skinke og ost:

kotelet med skinke og ost.

 

sprøde koteletter med ostefyld

Print opskrift Pin opskrift
35 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. svinekoteletter
  • 4 stk. cheddarost(hvad der svarer til 1 skive)
  • 4 stk. skiver skinke(Alternativ en skive chorizopølse)
  • 1 æg
  • 6-8 spsk. rasp

Fremgangsmåde

  • Med en kødhamrer hakker du hver kotelet - på hver side. Kom cheddar og skinke på hver kotelet. Fold sammen til en lille pakke. Ved først i pisket æg, nu rasp. 
  • Varm en pande med olie og smør. Steg hver kotelet ca. 5 min. på hver side. Du kan også putte en kødnål eller en tandstik i, hvis du synes. 

 

kotelet med cheddar og skinke

Mere nem hverdagsmad: https://benedictesmad.dk/kylling-i-cremet-sauce-med-pikantost-og-bacon/

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest