Kotelet med skinke og ost er et godt miks. Det er en anderledes måde at tilberede sin kotelet på. Det er simpel mad, men ikke desto mindre smager det temmelig godt. Svinekotelet, som har fået en omgang med kødhammeren og derefter er fyldt med skinke og ost. Så rullet du det sammen, panerer med æg og rasp, steger og… uhmmm, så har du: Smeltet ost og sprød kotelet. Sådan gør du
Kotelet med skinke og ost:
sprøde koteletter med ostefyld
Ingredienser
- 4 stk. svinekoteletter
- 4 stk. cheddarost(hvad der svarer til 1 skive)
- 4 stk. skiver skinke(Alternativ en skive chorizopølse)
- 1 æg
- 6-8 spsk. rasp
Fremgangsmåde
- Med en kødhamrer hakker du hver kotelet - på hver side. Kom cheddar og skinke på hver kotelet. Fold sammen til en lille pakke. Ved først i pisket æg, nu rasp.
- Varm en pande med olie og smør. Steg hver kotelet ca. 5 min. på hver side. Du kan også putte en kødnål eller en tandstik i, hvis du synes.
Mere nem hverdagsmad: https://benedictesmad.dk/kylling-i-cremet-sauce-med-pikantost-og-bacon/
0 kommentarer