Kylling i cremet sauce med pikantost og bacon

Det er ultra nem og lækker hverdagsmad. Ja, altså eller weekendmad til de dage, hvor man gerne vil lave noget andet end at stå i køkkenet.

Jeg mener… jeg elsker at lave mad og kunne stå i timer i køkkenet. Det er så bare lige som om, at min tid til “køkkensyslerier” ikke er der lige nu. Fire børn, sportsaktiviter(ikke mine, men børnenes!), husbyggeri, leg på gulvet, nødvendige voksen/børnesnakke. Der skal være plads til det hele.

Og det bliver der så også med den her ret. Altså tid til alt mulig andet. For kylling med bacon og pikantost er så Lyn-børge hurtigt at lave, at der bliver tid til alt det andet. En rigtig børnehitter også. Sæt i gang😉

5 fra 1 stemme
Udskriv

Det er bare en simpel og nem ret, som hele familien elsker. Få ingredienser - masser af smag. 

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebryst
  • 1 stk./400 g dåse/karton hakkede tomater
  • 150-200 gram pikantost(.eks. buko eller philadelphia)
  • 150 gram bacon(skåret i stykker)

Sådan gør du

  1. Tænd for ovnen på 200 grader. Skær kyllingen over på tværs, sådan at du nu har 8 flade stykker kyllingebryster. Varm en pande med olie eller smør. Steg kyllingen i ca. 2 minutter på hver side på mellemvarme.

  2. Kom i et fad. I samme pande kommer du nu bacon. Når det er brunet kommer du hakkede tomater og pikantost ved. Kog op i et par minutter og hæld blandingen over kyllingen. Sæt i ovnen i ca. 30 minutter i midten af ovnen. 

Voila! Det er da nemt og dejlig hverdagsmad. Ungerne er ellevilde og det er deres mor og far også. Server f.eks. med ris, gnavegrønt og en let salat. Husk salt og peber ved servering(og måske lidt tørret chili!?)

    Kylling med bacon og pikantost

     

     

     

    Follow:

    2 Comments

    1. Ann
      5. marts 2019 / 17:36

      5 stars
      For søren da, hvor smager det godt! Og endda min 9-årige, der ellers både forsager kylling og sovs, spiste det med stor fornøjelse. Tak for en nem og dejlig opskrift!

      • Benedicte
        Forfatter
        6. marts 2019 / 13:19

        Hej Ann!
        Tak fordi du læser med:)
        Så dejligt, at I kan lide den. Vi herhjemme synes også at den kan lidt af det hele. Nem, smagfuld og børne/voksenvenlig.
        Hilsner Benedicte

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.