Kylling i cremet sauce med pikantost og bacon

Det er ultra nem og lækker hverdagsmad. Ja, altså eller weekendmad til de dage, hvor man gerne vil lave noget andet end at stå i køkkenet.

Jeg mener… jeg elsker at lave mad og kunne stå i timer i køkkenet. Det er så bare lige som om, at min tid til “køkkensyslerier” ikke er der lige nu. Fire børn, sportsaktiviter(ikke mine, men børnenes!), husbyggeri, leg på gulvet, nødvendige voksen/børnesnakke. Der skal være plads til det hele.

Og det bliver der så også med den her ret. Altså tid til alt mulig andet. For kylling med bacon og pikantost er så Lyn-børge hurtigt at lave, at der bliver tid til alt det andet. En rigtig børnehitter også. Sæt i gang😉

Det er bare en simpel og nem ret, som hele familien elsker. Få ingredienser - masser af smag. 

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebryst
  • 1 stk./400 g dåse/karton hakkede tomater
  • 150-200 gram pikantost(.eks. buko eller philadelphia)
  • 150 gram bacon(skåret i stykker)

Sådan gør du

  1. Tænd for ovnen på 200 grader. Skær kyllingen over på tværs, sådan at du nu har 8 flade stykker kyllingebryster. Varm en pande med olie eller smør. Steg kyllingen i ca. 2 minutter på hver side på mellemvarme.

  2. Kom i et fad. I samme pande kommer du nu bacon. Når det er brunet kommer du hakkede tomater og pikantost ved. Kog op i et par minutter og hæld blandingen over kyllingen. Sæt i ovnen i ca. 30 minutter i midten af ovnen. 

Voila! Det er da nemt og dejlig hverdagsmad. Ungerne er ellevilde og det er deres mor og far også. Server f.eks. med ris, gnavegrønt og en let salat. Husk salt og peber ved servering(og måske lidt tørret chili!?)

Kylling med bacon og pikantost

 

 

 

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *