Kylling i cremet sauce med pikantost og bacon

Børnenes Maddag, Hverdagsmad til store og små

Det er ultra nem og lækker hverdagsmad. Ja, altså eller weekendmad til de dage, hvor man gerne vil lave noget andet end at stå i køkkenet.

Jeg mener… jeg elsker at lave mad og kunne stå i timer i køkkenet. Det er så bare lige som om, at min tid til “køkkensyslerier” ikke er der lige nu. Fire børn, sportsaktiviter(ikke mine, men børnenes!), husbyggeri, leg på gulvet, nødvendige voksen/børnesnakke. Der skal være plads til det hele.

Og det bliver der så også med den her ret. Altså tid til alt mulig andet. For kylling med bacon og pikantost er så Lyn-børge hurtigt at lave, at der bliver tid til alt det andet. En rigtig børnehitter også. Sæt i gang😉

Det er bare en simpel og nem ret, som hele familien elsker. Få ingredienser - masser af smag. 
Print opskrift Pin opskrift
40 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebryst
  • 1 stk./400 g dåse/karton hakkede tomater
  • 150-200 gram pikantost(.eks. buko eller philadelphia)
  • 150 gram bacon(skåret i stykker)

Fremgangsmåde

  • Tænd for ovnen på 200 grader. Skær kyllingen over på tværs, sådan at du nu har 8 flade stykker kyllingebryster. Varm en pande med olie eller smør. Steg kyllingen i ca. 2 minutter på hver side på mellemvarme.
  • Kom i et fad. I samme pande kommer du nu bacon. Når det er brunet kommer du hakkede tomater og pikantost ved. Kog op i et par minutter og hæld blandingen over kyllingen. Sæt i ovnen i ca. 30 minutter i midten af ovnen. 

Voila! Det er da nemt og dejlig hverdagsmad. Ungerne er ellevilde og det er deres mor og far også. Server f.eks. med ris, gnavegrønt og en let salat. Husk salt og peber ved servering(og måske lidt tørret chili!?)

    Kylling med bacon og pikantost

     

     

     

    Benedicte Thrane

    Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
    Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
    Kh. Benedicte 🤍

    2 Kommentarer

    1. Ann

      5 stars
      For søren da, hvor smager det godt! Og endda min 9-årige, der ellers både forsager kylling og sovs, spiste det med stor fornøjelse. Tak for en nem og dejlig opskrift!

      Svar
      • Benedicte

        Hej Ann!
        Tak fordi du læser med:)
        Så dejligt, at I kan lide den. Vi herhjemme synes også at den kan lidt af det hele. Nem, smagfuld og børne/voksenvenlig.
        Hilsner Benedicte

        Svar

    Indsend en kommentar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Pin It on Pinterest