koteletter i fad i cremet tomatsovs med pikantost

Koteletter i fad med pikantost og tomatsovs. Det er en dejlig nem hverdagsret. En ret med blot tre ingredienser. Den er jo oplagt til de dage, hvor tiden er knap.

Dem kender du godt, ikke? Enten har man ikke tid – eller også giver man bare ikke bruge tiden i køkkenet. Sådan har jeg det ihvertfald en gang imellem!

Saucen smager virkelig godt og der er nok af den, så serveret med ris fungerer det godt. Så får man nyt alt den gode tomatsovs!

Det  tager vitterligt blot 5 min. at forberede retten- ind i ovnen og voila… 20- 25 minutter efter er maden serveret.

koteletter i fad med pikantost

Koteletter i fad med pikantost

koteletter i cremet sauce med pikantost

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 35 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. svinekoteteletter
  • 200 gram pikantost(f.eks. buko eller philadelphia)
  • 500 gram tomatpassata(hakket/flåede tomater, som er helt pureret. )

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Kom olie på en pande. Steg koteletter på høj varme et par minutter på hver side, så der dannes en stegeskorpe. Krydr med salt og peber. Kom i et fad. På samme pande kommer du nu tomatpassata og pikantost. Kog op og pisk sammen. Kom over koteletterne. Sæt i ovnen i ca. 25 min. 

tip

Tomatpassata kan købes i alle supermarkeder fra Aldi, Netto til Kvickly osv. De sælges både i 500 ml flaske eller i karton. Den er helt uden klumper, hvilket nogle foretrækker. Alternativt kan du bruge flåede eller hakkede tomater og køre en stavblender igennem.

Flere nemme hverdagsretter? Den her er en af familiens absolut yndlingsretter, som også er god til de der dage, hvor tiden mangler: https://benedictesmad.dk/boernevenlig-lasagne/

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *