Kyllingebryst med pesto, ost og bacon

Gæstemad, Hverdagsmad til store og små

Her får du en nem opskrift på kyllingebryst med pesto, ost og bacon. Kylling og bacon komplimenterer hinanden så godt. Det magre kyllingekød har godt af lidt salt og fedt og det er bacon med til at give. Læg så pesto til med masser af smag og en ost, som for eksempel cheddar og du kar en god  4 i 1. Det er faktisk så nemt at lave, ser så dekorativt ud og det endelige resultat er en smagfuld omgang.

Uanset, om det er mad på en af de travle dage eller en af de mindre travle dage er det oplagt at sende masser af tilbehør ind i ovnen samtidig med. Det er et skønt koncept, at maden kan passe sig selv og være færdig omtrent samtidig, mens man kan lave alle mulige andre ting, som  for eksempel løbe sig en tur (sludder, man kan da også bare lægge sig på sofaen med et dameblad og en god kop kaffe og måske en lille småkage eller to!!) havregrynskager

Uanset, hvad du vælger(?) kan du for eksempel sende de her madvarer ind i ovnen på samme tid: babykartofler med olie og tørrede krydderier, som timian eller rosmarin, tynde mini gulerødder lagt i et fad med smørklatter og salt og peber eller/og hvad med halverede squash/courgetter skåret på tværs, hvor kernehuset er fjernet og i stedet fyldt med fetaost, salt og peber. Det er nemt og rigtig lækkert.

Kyllingebryst med pesto, ost og bacon:

(til 4-6 personer)

1 kg kyllingebryst

Grøn pesto(den grønne fra løgismose, som kan købes i Netto – eller denne Basilikumpesto )

ca. 300 gram almindelig bacon

100 gram ost (for eksempel mozarella eller cheddarost)

Eventuelt persille til pynt

Sådan gør du, når du laver kyllingebryst med pesto, ost og bacon

  • Start med skære hvert kyllingebryst igennem, sådan at du får to tyndere stykker kyllingebryst af hvert kyllingebryst.
  • På hvert stykke smører du pesto på, lægger et teskefuld ost og ruller sammen fra den ene ende. Rul nu et helt eller et halvt stykke bacon om hvert stykke. Sæt en lille tandstik i, hvis du har nogle eller  en kødnål – (eller lad helt være, hvis du ikke lige har en sådan).
  • Fordel dem alle tæt  i et fad, som du ser på billedet på siden.
  • Kom i ovnen på 200 grader i ca. 35-40 minutter. Hold øje undervejs.

Velbekomme!

Opskrift på fyldt kyllingebryst med fyld af pesto, ost og bacon

Fyldt kyllingebryst med pesto, ost og bacon

dejlig opskrift på nem kyllingebryst med pesto, ost og bacon

Fyldt kyllingebryst med pesto, ost og bacon

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest