Basilikumpesto

Alt det andet, Gæstemad

Basilikumpesto

 

 

Basilikumpesto

Basilikumpesto

Basilikum pesto

Print opskrift
20 min
Antal: 2 glas

Ingredienser

  • 2 store håndfulde basilikum
  • 10 spsk. god olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 80 gram parmesan
  • 1 dl. pinjekerner
  • salt

Fremgangsmåde

  • Rist pinjekerner let på en tør pande. Blend nu de afkølede kerner med de øvrige ingredienser.
  • Kom på helt rene glas og opbevar på køl.

Du vil måske være interesseret i nogle af disse opskrifter:

Pastasalat med pestoGrillet rødspættefilet i folie med pestoPestosnegle- den bedste opskrift på bløde snegle med pesto

 

Basilikumpesto

 

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest