Basilikumpesto

Alt det andet, Gæstemad

Nem hjemmelavet basilikumpesto – top lækkert er det.

Altså noget af det bedste: Det er det bare. Sådan et glas pesto stående på køl.  Klar til brug. Hjemmelavet basilikumpesto. En portion hjemmelavet basilikumpesto vendt med friskkogt pasta! Oh la la. Lykken er gjort. Det kan snildt gøre det ud for et nemt måltid mad for mig. Eller frisklavet basilikumblade smurt på et stykke brød og toppet med frisk mozzarella og tomat….. Også godt.

Prøv dig frem.

BasilikumpestoBasilikumpesto

 

 

Basilikumpesto

Basilikumpesto

Basilikum pesto

lækker opskrift på en hjemmelavet basilikum pesto
Print opskrift Pin opskrift
20 minutter
Antal: 1 glas

Ingredienser

  • 1 stort bundt frisk basilikum
  • 1 dl god olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 35 gram parmesan
  • 55 g pinjekerner
  • salt

Fremgangsmåde

  • Rist pinjekerner let på en tør pande. Blend nu de afkølede kerner med de øvrige ingredienser. Smag til med salt og peber.
  • Kom på et helt rent glas og opbevar på køl.

Du vil måske være interesseret i nogle af disse opskrifter:

Pastasalat med pestoGrillet rødspættefilet i folie med pestoPestosnegle- den bedste opskrift på bløde snegle med pesto

 

Basilikumpesto

 

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest