Nem hjemmelavet basilikumpesto – top lækkert er det.
Altså noget af det bedste: Det er det bare. Sådan et glas pesto stående på køl. Klar til brug. Hjemmelavet basilikumpesto. En portion hjemmelavet basilikumpesto vendt med friskkogt pasta! Oh la la. Lykken er gjort. Det kan snildt gøre det ud for et nemt måltid mad for mig. Eller frisklavet basilikumblade smurt på et stykke brød og toppet med frisk mozzarella og tomat….. Også godt.
Prøv dig frem.
Basilikumpesto
Basilikum pesto
Ingredienser
- 1 stort bundt frisk basilikum
- 1 dl god olivenolie
- 1 fed hvidløg
- 35 gram parmesan
- 55 g pinjekerner
- salt
Fremgangsmåde
- Rist pinjekerner let på en tør pande. Blend nu de afkølede kerner med de øvrige ingredienser. Smag til med salt og peber.
- Kom på et helt rent glas og opbevar på køl.
Du vil måske være interesseret i nogle af disse opskrifter:
Pastasalat med pesto, Grillet rødspættefilet i folie med pesto, Pestosnegle- den bedste opskrift på bløde snegle med pesto
0 kommentarer