En nem bountykage er lige bikset sammen. 1,2,3 hurtigt! Tre ingredienser piskes sammen, bages i kort tid og overtrækkes derefter med chokolade. Det er da for hurtigt og for læks!
En klassisk Bountybar er en favorithitter herhjemme. Når så man sender den her bountykage på bordet, som smager akkurat ligeså godt som en bountybar….! Så er lykken gjort.
Nem bountykage
Bountykage
Ingredienser
- 3 æggehvider
- 140 gram kokosmel
- 140 gram flormelis
chokoladetopping
- 150 gram mælkechokolade(eller hvid eller mørk, hvis du er til det)
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 grader/180 gader varmeluft. Pisk æggehviderne stive. Vend nu kokosmel og flormelis i blandingen.
- Kom dejen i en kageform på ca. 22 cm i diameter. Sæt i midten af ovnen i ca. 30 min. Dejen skal være let gylden og fast, men ikke hård når du trykker på det.
chokoladetopping.
- Smelt chokoladen- enten i microovn eller over vandbad.
- Fordel over den let/eller helt afkølede boyntykage.
- Skær i mindre portionsstykker og server.
Bounty I den ene eller den anden form er altid så godt. Jeg har tidligere lavet mange andre former for lækre bounty sager. Det er altid godt at have forskellige måder at variere den bløde, søde kokossag på. Du kan lave de lækreste små bountybars, som smager lige som de klassiske lyseblå bountybars vi alle er vokset op med?
De smager overdrevent godt og er lavet på ingen tid. Jeg linker da lige her til bountykugler med kondenseret mælk.
lækreste bounty med tre ingredienser
Det kan jo hænde at køleskabet er gået hen og blevet lidt halvtomt, men at trangen til søde sager er intakt. Jo vist det kan også ske for en medblogger som mig! 🙂
Men sjovt nok er sådan noget som pasteuriserede æggehvider(og blommer) altid noget jeg gerne har på lager. Og kokosmel og flormelis(men det er nu mest fordi vi er fanatisk vilde med at bage herhjemme og ingen kage uden flormelis på toppen!) Kokosmel er dejligt til ala kylling i karry(ala ristaffel) og så er det jo en del af den ypperste kagetopping i verden “drømmekagen”( drømmekage)
Derfor er bountykagen en af dem vi altid lige kan bikse sammen, når vi bliver kagesultne herhjemme. Fik jeg nævnt, at den er særdeles god som dessertkage, med en god klat vanilleis?
0 kommentarer