Manchego – uhmmm SÅ lækker en ost…

Alt det andet

Du har med garanti, ligesom jeg et par madfavoritter på lager. Du ved en grøntsag, frugt, special pølse, whatever, et eller andet der aldrig svigter sine smagsløg! Det har jeg ihvertfald og en af dem er manchego ost. Mums, mums, den er bare i orden, den smag:o)

I den følgende tid vil jeg komme med indlæg om netop de der yndlingsting, der bare skal nævnes. Sæt nu, du kære læser sad derude og ikke havde opdaget den der “lille særlige spise! Here it goes:

Behøver det være så kompliceret? Nej vel. Det er en hurtig lille frokostsag den her, men nævnes det skal den altså for den indeholder manchego- den lækre spanske manchego ost, som jeg er  aldeles afhængig af, da den kan bruges til alt. Alt fra ostefyld i omelet, som den er til ostebordet eller hvad med som fyld  skåret ud i en lille firkant og sat på en lille tandstik med oliven og langtidsbagte tomater. Det er så godt kan jeg godt betro dig. (https://benedictesmad.dk/langtidsbagte-tomater/  )

Du er da sikkert bekendt med manchego ost, men er du ikke kan du læse lidt om den her.

“Manchego er en ost fremstillet af fåremælk lagret i min. 60 dage. Den er produceret i Castilla-La Mancha-regionen i Spanien. Manchego er en af Spaniens mest kendte oste og kan købes i de fleste danske supermarkeder. Det er en fast ost, mere hvid end gulig og har en cremet smag…”citeret direkte fra http://wikipedia.dk

manchego

Manchego

Frokosten bestod af  emmentaler, manchego, oliven mm, en salat med romainesalat, blommer, rødløg, appelsin, feta/olie-eddikedressing, et  foccaciabrød og  det her lækre kernebrød https://benedictesmad.dk/saftige-broed-med-rugkerner/

Nemt og lækker.

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest