Mandler med chokolade og lakridspulver. Åh, I´m in heaven! Jeg kan modstå meget slik. Vingummier for eksempel, siger mig intet. Men mandler, lakrids og chokolade. Det er tre gode ting. Og sammen? Mmmmm…. Det er den bedste kombi og jeg kan næsten ikke modstå sådan en portion her. Den ryger så nemt ned. Stærkt det går det.
Så har du lige som jeg en svaghed for både mandler, chokolade og Lakrids? Og så alle herlighederne sammen! Amen altså. Det læks.
Mandler med chokolade og lakridspulver
200 gram mandler
150 gram chokolade(mørk,hvid eller mælkechokolade)
ca. 2 spsk. lakridspulver(jeg bruger den fra urtekram, men du kan bruge den du har på lager)
- Smelt chokoladen(f.eks. i mikroovnen, hvor du smelter varmer det kort og rører rundt til hele chokolademassen er smeltet)
- Fordel over mandler, som ligger på et bagepapir. Rør halvdelen af lakridsen over, mens chokoladen er smeltet.
- Sæt på køl. Når det er stivnet tager du det ud, knækker/skærer i passende stykker og drysser resten af lakridspulveret over.
Så enkelt og nemt, men ikke desto mindre noget af det bedste slik, hvid du spørger mig…
Mere hjemmelavet lækkerier?
Mandler er altid godt, ikke? Både i det søde og det salte køkken. Og når det samtidig er sundt kan man jo nærmest overbevise sig selv om det sunde i de her lækkerier 🙂 Nå, alligevel. Ret skal være ret. Jeg vil alligevel påstå, at det er bedre man spiser disse herlige mandelbidder end diverse stykke købeslik med “sjove” numre! Så jeg spiser gladeligt løs og nyder hver en bid. Velbekomme…
0 kommentarer