Mandler med hvid chokolade. Det er så nemt at lave og smager bare rigtig godt. Og så er det tilmed egentlig et ret godt alternativ til farverig købeslik fyldt med “sjove numre i”.
Mandler af en af de slags nødder jeg altid har på lager. Er de på tilbud køber jeg en større mængder og sørger for at opbevare dem i en lufttæt beholder i et mørkt rum. Sådan bilder jeg mig i hvert fald ind af de holder sig bedst. De sunde mandler kan bruges i alt fra det salte køkken som i det søde køkken, som i den her opskrift. Den tager rundt regnet 10 minutter af din tid.
Så det er bare om at komme i sving, hvis den søde lækkersult netop har ramt dig!
Sådan laver du mandler med hvid chokolade
Mandler med hvid chokolade
Ingredienser
- 100 gram mandler
- 100 gram hvid chokolade
- 1 knivspids havsalt
Fremgangsmåde
- Smelt chokoladen - gerne over vandbad.
- Vend mandler i de smeltede chokolade. Fordel på et bagepapir og drys med en lille smule hav/flagesalt. Afkøl. Knæk fra hinanden og opbevar på køl.
Lyst til flere hjemmelavede søde sager?
Der er noget helt særligt over at stå i eget køkken og lave hjemmelavede lækkerier. Det er ofte slet ikke så svært eller tidskrævende som man kunne tro. Har du tid og lyst linker jeg her til et par af de opskrifter jeg ofte sender mig selv eller børnene i køkkenet for at lave.
Juleslik med oreos og slikstokke,
Popcornslik – med chokolade og karamel,
Skumfiduser – sådan laver du lækre marshmallows
Mange glade madhilsner, Benedicte
0 kommentarer