Marinerede jordbær med balsamico – nyd de solmodne og marinerede jordbær som dessert eller som en en del af hovedretten. Jeg er ligeglad, Bare nyd! En helt fortryllende skøn måde at give et godt modspil til de søde jordbær.
Marinerede jordbær med balsamico
marinerede jordbær med balsamico
Ingredienser
- 500 gram solmodne jordbær
- 3 spsk. god mørk balsamicoeddike
- 1 spsk. rørsukker(alternativ hvid sukker)
- friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Eddike piskes med en gaffel med sukker.
- Kom jordbær i en skål- store skæres i kvarte og de mindre halveres.
- Kom eddiken over jordbær og kom friskkværnet peber over. Vend forsigtigt.
Jordbær med balsamico
Italienerne spiser typisk de marinerede jordbær som en let dessert. Og det er der nu heller intet i vejen med for er jordbærrene tilpas søde, hvilket de jo typisk er i højsæson, så er det en formidabel dessert. Jeg nyder det nu lige så gerne som del af hovedretten, til alt fra fjerkræ, fisk eller okse. Så vender jeg gerne de marinerede jordbær med en salatsort, som feldsalat eller romainesalat. Det kan anbefales.
Flere opskrifter med jordbær
Jordbærsorbet, Jordbær sirup, Jordbær tærte med vanillecreme – klassisk jordbærtærte
Velbekomme!
0 kommentarer