Jordbær med balsamico

Alt det andet, Desserter

Marinerede jordbær med balsamico –  nyd de solmodne og marinerede jordbær som dessert eller som en en del af hovedretten. Jeg er ligeglad, Bare nyd! En helt fortryllende skøn måde at give et godt modspil til de søde jordbær.

Marinerede jordbær med balsamico

Marinerede jordbær med balsamico

Marinerede jordbær med balsamico

marinerede jordbær med balsamico

Jordbær med balsamico eddike - nem ospkrift på en skøn italiensk klassisker, som typisk nydes som dessert.
Print opskrift Pin opskrift
10 minutter
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 500 gram solmodne jordbær
  • 3 spsk. god mørk balsamicoeddike
  • 1 spsk. rørsukker(alternativ hvid sukker)
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Eddike piskes med en gaffel med sukker.
  • Kom jordbær i en skål- store skæres i kvarte og de mindre halveres.
  • Kom eddiken over jordbær og kom friskkværnet peber over. Vend forsigtigt.

Jordbær med balsamico

Italienerne spiser typisk de marinerede jordbær som en let dessert. Og det er der nu heller intet i vejen med for er jordbærrene tilpas søde, hvilket de jo typisk er i højsæson, så er det en formidabel dessert. Jeg nyder det nu lige så gerne som del af hovedretten, til alt fra fjerkræ, fisk eller okse. Så vender jeg gerne de marinerede jordbær med en salatsort, som feldsalat eller romainesalat. Det kan anbefales.

Flere opskrifter med jordbær

JordbærsorbetJordbær sirupJordbær tærte med vanillecreme – klassisk jordbærtærte

Velbekomme!

Marinerede jordbær med balsamicoMarinerede jordbær med balsamico

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest