Marry me checken er perfekt for dig der søger den perfekte kyllingeret. I den nemme kylling i flødesovs får du en kombination af en cremet flødesauce, saftig kylling med dybde i smagen fra de soltørrede tomater og parmesan som kun tager ca. 20 min. at lave. Marry me chicken er ikke uden grund blevet meget populær hele verden rundt på ingen tid.
Den får en fyldig smag, selvom den indeholder få ingredienser og er perfekt til hverdage og gæstemad, synes jeg. Servér med en enkel salat og vupti. Måltidet er klar.
Hvad er Marry me chicken?
Det er en lækker kyllingeret lavet med kyllingebryst som steges, hvorefter en ret nem og velsmagende flødesauce koges op på samme pande for så at vendes med friskkogt pasta. Jeg steger kyllingen i skiver, men du er velkommen til at stege den som kyllingebryst og dernæst skære i skiver.
Udover at være så nemt at smække sammen er der mange der mener at retten er så god og velsmagende at man efter sigende får lyst til at fri til kokken efter at have smagt den. Det tip er hermed videregivet 🙂
Marry me chicken
Marry me chicken
Ingredienser
- 3 stk. kyllingebryst - i skiver
- 3 fed hvidløg - fintrevet
- 2 tsk oregano
- salt og peber
- 1 tsk chili
- 1 spsk olie- til stegning
- 2 spsk smør - til stegning
- 50 g soltørrede tomater i strimler
- 1,5 dl hønseboullion
- 50 g revet parmesan
- 2 dl fløde
- parmesan - ekstra til servering
- basilikumblade - til servering
- ca.400 g pasta
Fremgangsmåde
- Krydr kylling på begge sider. Skær i skiver og steg gyldne i smør og olie på en pande. Tag af panden
- Kom olie på panden og sauter nu hvidløg, oregano og chili
- Kom fløde, soltørrede tomater og boullion ved og rør rundt. Tilsæt parmesan
- Kom kylling tilbage i panden og lad simre et par minutter.
- Vend kylling og sauce med friskkogt pasta. Drys med gavmilde mængder af basilikumblade og parmesan.
Vild med pasta
Pasta med pesto salat, Pasta i ovn med kylling og mornaysauce
0 kommentarer