Hindbærlagkage
Det her er en nem hindbærlagkage, som er en sikker vinder herhjemme. Vores nummer 3, vælger den hver gang til sin fødselsdag. Stensikkert. Og de øvrige gør også gerne.
NEM HINDBÆRLAGKAGE
MANGE børn= mange fødselsdage=mange kager! Vi har selvfølgelig også vores favoritter herhjemme, men er der en der slår de alle de andre kager af pinden er det denne. Den er super nem, har få ingredienser og så er den hurtig. Voila!
Ingredienser:
Lagkagebund(se opskrift) eller en færdigbagt fra købmanden.https://benedictesmad.dk/nemme-lagkagebunde/
Et glas hindbærsyltetøj(gerne den hjemmelavet-alternativt en færdigkøbt)https://benedictesmad.dk/hindbaermarmelade-naesten-uden-sukker/
1/2 l piskefløde
Kagecreme(se opskrift nedenfor- eller alternativt færdigkøbt pulver, som blot røres op med mælk/1/2 brev er rigeligt)
Kagecreme:
- 1 æg(1hvis stort æg- 2. hvis små) røres sammen med 3 spsk. sukker i en gryde.
- Du tilsætter nu 3 spsk mel og rører.
- Herefter 2,5 dl mælk og lidt vanillepulver i. Kog det igennem. Cremen tykner nu- køles af og er klar til brug.
Lagkage:
- Piskefløden piskes til skum.
- På den ene bund, som nu ligger på fadet lægger du 1 1/2 dl syltetøj, ovenpå cremen.
- På næste lag lægger du igen syltetøj og creme. Øverst på kagen lægger du flødeskummet, som du har vendt med resten af hindbærsyltetøjen- det giver en fin farve/smag.
- På toppen pynter du med masser af friske hindbær.
Mums! Du er klar.
God fest!🎈🎁🌟
0 kommentarer