Sukkerfri koldskål – dejlig og frisk opskrift på hjemmelavet koldskål uden tilsat sukker
Vild med sommerens dessert nummer et : Koldskål? Så får du her en nem opskrift på en mere let udgave af den klassiske sommerdessert
Sukkerfri koldskål
Sukkerfri koldskål
Sukkerfri koldskål
Ingredienser
- 2 stk. æggeblommer
- 5 deciliter Cheasy vanilje yoghurt
- 5 deciliter kærnemælk
- 1/2 stk. lime eller citron(saften heraf)
Fremgangsmåde
- Pisk æggeblommer let luftige, så vidt muligt. Pisk nu kærnemælk og yoghurt ved. Smag til med citrussaft.
- Servér gerne helt iskold og top for eksempel med friske bær eller hvad du foretrækker.
Andre opskrifter
Klassisk koldskål med æg og kærnemælk, Sprød havegrynsknas til koldskålen
Benedictes mad på de sociale medier
Jeg tænker, at der er en sandsyndlighed for at du kigger fobi mit madunivers fordi du er begejstret for lave mad. Det er jeg sjovt nok også! Måske mangler du nogle gange tid eller overskud til de store køkkenudskejelser? Det gør jeg ihverfald. Imellem fuldtidsarbejde og fire hjemmeboende børn, er der nok at se til!
Men et godt hjemmelavet måltid eller en lækker dessert kan jeg altså rigtig godt lide at servere for familien. Tid eller ej. Derfor bestræber jeg mig på, at det der tilberedes herhjemme i mit køkken ikke må være for tidskrævende.
Vil du have flere opskrifter? Så er du velkommen til at finde Benedictes mad på alt fra pinterest, Facebook og instagram. Du kan også gøre som mange andre allerede har gjort og skrive dig op til at modtage en mail, når der er nyt herinde fra. Helt kvit og frit!
Mange hilsner, Benedicte
0 kommentarer