Nøddebar med cornflakes og sirup – min nye go to opskrift på lækre hjemmelavede nødderbarer med mandler, cashewnødder, cornflakes og sirup. Jeg er vilde med dem og det er børnene også og de hitter som den lille hyggelige snack de er 🙂
Jeg tænker at man sagtens kan variere lidt i nøddesorten, når der trylles hjemmelavede nødderbarer frem. Hasselnødder, pistacienødder, valnødder og så videre, blot størrelsesforholdet er det samme.
Det er en lille hjemmelavet nøddesnack som er så dejlig nem at lave og jeg laver dem igen og igen. For de kan laves uden at tilsætte alverdens unødvendigheder og ingredienslisten er kort og det er skønt. Nem kokkerering og ingen tilsætningsstoffer. Win- win!
Nøddebar med cornflakes
Nøddebar med cornflakes og sirup
Ingredienser
- 100 gram mandler
- 120 gram cashewnødder
- 2 dl cornflakes
- 1 dl alm. lys sirup(fx. den klassiske dansukker)
Fremgangsmåde
- Ovnen sættet på 180 grader - varmeluft
- Bland alle tørre ingredienser, men knus cornflakes let inden. Kom sirup ved og vend. Kom i en form på ca. 30 x 20 cm
- Kom i midten af ovnen i ca. 30 min til gylden overflade. Afkøl og skær i passende bidder. Opbevar på køl i en tæt beholder eller pak ind enkeltvis i mellemlægspapir. De kan holde sig i op til en måneds tid
Andre opskrifter på nøddesnacks
Dadelrulle med nødder, Cashewsmør – nem nøddesmør
Skal der kokkereres i køkkenet? Så er du meget velkommen til at skrive dig op til at modtage en mail, når der er nyt herinde fra. Det gøres på forsiden i den grå boks. Så kommer der en mail direkte i din indbakke(husk at tjekke spamfilter)
Du kan også finde mine nyeste opskrifter på pinterest og instagram.
Håber vi høres ved 🙂
Hilsen Benedicte
0 kommentarer