Lækker grov remoulade

Alt det andet

Nem og lækker opskrift på remoulade.

Det er en af de hurtige opskrifter  på hjemmerørt remoulade. Ikke desto mindre smager den rigtig godt og eneste problem var at jeg ikke havde lavet nok. Så hvis din familie er ligeså remouladespisende som min, når der steges fiskedunser som min er, skal du altså fordoble – eller flerdoble mængden.

Dejligt, sprødt og frisk smagte den ihvertfald, så prøv at se om den også er en hitter hjemme hos jer, næste gang I skal have lune fiskefrikadeller, torskerogn eller lignende.

opskrift på remoulade

lækker opskrift på hjemmelavet remoulade, som smager godt til en stegt remoulade, torskerogn eller lignende.

Opskrift på remoulade

(arbejdstid:10 minutter)

(portion svarer til 1-2 pers.)

3 spsk hellman mayonaise

2 spsk creme fraiche

Et halv selleri

En halv agurk

En halv æble

1/2 stilk  selleri

1 tsk karry

salt/peber

  • grov- eller finhak selleri, agurk og æble.
  • Rør creme fraiche med mayonaise og rør med karry.
  • Bland – og du har nu en dejlig nem opskrift på remoulade…

Herhjemme overvejer jeg tit, hvordan jeg kan få noget fisk i familien. Kender du også til det med, at man faktisk er lidt i tvivl eller måske helt sikker på, at man ikke får fyldt nok fisk i sig selv- og særligt ungerne? Jeg har prøvet mig frem med en del fiskeretter, men må bare konstatere, at  det er de klassiske retter, som stegt torskerogn, fiskefrikadeller, laksefilet og makrel(på dåse) der hitter.

Så egentlig så jeg da gerne, at de prøvede alverdens fisk, men når det ikke er en hitter ved servering bliver jeg altså  ved de retter jeg foreløbig ved ryger ned og det er for eksempel sådan en her: fiskefrikadelle

 

Har jeg held med andre børnevenlige fiske retter, kommer den selvfølgelig her på siden :o)

Tip:

Til forretter eller som en dip til grøntsager og ikke mindst som smørelse på de der små ristede sprøde toaststykker(man køber dem færdigristet) eller et hjemmelavet stykke franskbrød er denne her faktisk en hitter hos mine og andre børn har jeg oplevet: dip

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest