Farserede porrer er en skøn dansk klassiker. Børnene er vild med frikadeller og jeg er vild med at de indtager grøntsager = win win! Så vi pakker porren ind i frikadellefars og kommer på en bageplade og steger i ovnen. Nemt!

farserede porrer

Farserede porrer

opskrift på en skøn klassiker - farseret porrer. I den her opskrift laves de farserede i ovn, hvilket sparer på fedtstoffet
Print opskrift Pin opskrift
40 minutter
Antal: 4

Ingredienser

  • 500 gram kalv og flæsk eller hakket svinekød
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. peber
  • 1 stk. æg
  • 5-6 spsk. hvedemel
  • 1 dl mælk
  • ca. 3 stk. porrer

Fremgangsmåde

  • Sæt ovnen på 200 grader. Skyl hver porre og skær i stykker på ca. 7 cm. Kom i en gryde med vand og kog under låg i ca. 5 min.
  • Rør fars med salt og peber. Nu mel, æg og mælk. Kom en klump fars i den din håndflade og læg et stykke porrer på. Dæk med lidt ekstra fars. Læg på en bageplade med bagepapir og steg i ovnen i ca. 20 min. i midten af ovnen. 

Mere nem hverdagsmad, som også børnene kan være med til at lave?

At pakke maden i en pakke som de her farserede porrer er en hitter hos børnene. Det er det også, når vi sætter maden på spyd. Så tror jeg lige på, at der ryger både mere grønt og kød indenbords. For inspiration, se f.eks. de her kyllingespyd. https://benedictesmad.dk/moere-kyllingespyd-med-hvidloegssmoer/

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest