Pandekager med havregryn. En lækker måde at servere og lave pandekager på er ved at lave en fiberrig og mere mættende udgave af de klassiske pandekager. De smager dejligt og kan nydes på helt samme måde, som du vil servere de klassiske.
Bruger du glutenfri havregryn kan du tilmed lave glutenfri pandekager på en nem måde. Opskriften kan ses lige her
Pandekager med havregryn
pandekager med havregryn
Ingredienser
- 2 æg
- 150 g havregryn
- 3 dl mælk
- et nip salt
- et nip vaniljesukker
- smør til stegning
Fremgangsmåde
- Blend alle ingredienser til en flydende masse.
- Smelt smør på en slip let pande og steg et par minutter på hver side til gyldne. Bliver dejen for tyk kan lidt mælk tilføjes.
- Nyd med fyld som du normalt ville på en pandekage. Skiver af banan og friske jordbærskiver er også lækkert.
Noter
Andre opskrifter
Havregryn er fantastisk i bagværk, brød og musli. Måske du skulle tjekke nogle af de her opskrifter ud?
Sunde muffins med banan og havregryn, Musli i ovn med figner og havregryn
Mange hilsner Benedicte
0 kommentarer