Fedtfattig mysli med honning og tørret frugter.
Den opskrift er klar til dig. Dejlig sprød, sund og sød müsli. Lige til at toppe på yoghurten….
Fedtfattig mysli
Hjemmelavet mysli med mandler
Fedtfattig mysli
Ingredienser
- 400 gram havregryn(grov, finvalsede eller en blanding)
- 8 spsk.(med top) flydende honning
- 1 dl. græskarkerner
- 1,5 dl. figenstykker(tørret figner klippet i små stykker)
Fremgangsmåde
- Smelt honning- Det gøres let i et glas i microovnen i få sekunder. På den måde er det nemmere at fordele over hele massen.
- Flip stilken af fignerne og klip hernæst figner i små stykker.
- Fordel kerner, små figenstykker og havregryn på en bageplade med bagepapir.
- Fordel den flydende honning over pladen.
- Sæt i en forvarmet ovn på 180 grader i ca. 20 min. til muslien er let gylden og sprød. Vend undervejs.
- Opbevar den afkølede musli i et lukket glas.
Sund Hjemmelavet mysli
Vild med brunch og hvad der dertil hører? Så tjek eventuelt de her opskrifter ud:
Der er ikke noget bedre end at samles om et veldækket bord med en masse lækkerier sammen med gode mennesker, hvor snakken går lystigt. Det er de gode stunder, som for mig er det der gør en verden til forskel på en lørdag eller søndag formiddag. Det kan forvandle den helt jævne weekenddage til den mere festlige af slagen:)
Da børnene var mindre var det den oplagte måde at samles på. Det passede med, at børnene kunne få lidt tidlig mad, sove til middag og så havde de voksne “talt af” og var klar til at sige farvel, når børnene vågnede igen. Brunch kan varieres i det endelige, men består primært af diverse tilberedte æggeretter, yoghurter, masser af frisk frugt, gode oste og godt hjemmebag.
I en årrække, som børnene er blevet større og nu er teenagere, er det ikke brunch vi har nydt mest af. Men det er ved at komme tilbage (ihverfald i vores familie) og det glæder mig meget.
Det her er noget af det der for mig hører hjemme på en brunchbord, når jeg inviterer venner eller familie over til nogle timers hygge.
Mango puré- skøn på grød, skyr og brød,
Tak fordi du læser med. Det gør mig da super glad og tilfreds. Du er velkommen til at skrive en kommentar, når/hvis opskriften prøves af. På den måde kan andre se, at den er afprøvet:)
Kh, Benedicte 🤍
0 kommentarer