Musli i ovn med figner og havregryn

Alt det andet, Brunch, Desserter

Fedtfattig mysli med honning og tørret frugter.

Den opskrift er klar til dig. Dejlig sprød, sund og sød müsli. Lige til at toppe på yoghurten….

Fedtfattig mysli

Fedtfattig mysli

Fedtfattig mysli

Hjemmelavet mysli med mandler

Fedtfattig mysli

Nem opskrift på ovnristet müsli med figen, mandler, kerner og honning. Nem og lækker ospkrift på hjememristet musli.
Print opskrift Pin opskrift
30 minutter
Antal: 20 portioner

Ingredienser

  • 400 gram havregryn(grov, finvalsede eller en blanding)
  • 8 spsk.(med top) flydende honning
  • 1 dl. græskarkerner
  • 1,5 dl. figenstykker(tørret figner klippet i små stykker)

Fremgangsmåde

  • Smelt honning- Det gøres let i et glas i microovnen i få sekunder. På den måde er det nemmere at fordele over hele massen.
  • Flip stilken af fignerne og klip hernæst figner i små stykker.
  • Fordel kerner, små figenstykker og havregryn på en bageplade med bagepapir.
  • Fordel den flydende honning over pladen.
  • Sæt i en forvarmet ovn på 180 grader i ca. 20 min. til muslien er let gylden og sprød. Vend undervejs.
  • Opbevar den afkølede musli i et lukket glas.

Sund Hjemmelavet mysli

Fedtfattig mysli

Vild med brunch og hvad der dertil hører? Så tjek eventuelt de her opskrifter ud:

Der er ikke noget bedre end at samles om et veldækket bord med en masse lækkerier sammen med gode mennesker, hvor snakken går lystigt. Det er de gode stunder, som for mig er det der gør en verden til forskel på en lørdag eller søndag formiddag. Det kan forvandle den helt jævne weekenddage til den mere festlige af slagen:)

Da børnene var mindre var det den oplagte måde at samles på. Det passede med, at børnene kunne få lidt tidlig mad, sove til middag og så havde de voksne “talt af” og var klar til at sige farvel, når børnene vågnede igen. Brunch kan varieres i det endelige, men består primært af diverse tilberedte æggeretter,  yoghurter, masser af frisk frugt, gode oste og godt hjemmebag.

I en årrække, som børnene er blevet større og nu er teenagere, er det ikke brunch vi har nydt mest af. Men det er ved  at komme tilbage         (ihverfald i vores familie) og det glæder mig meget.

Det her er noget af det der for mig hører hjemme på en brunchbord, når jeg inviterer venner eller familie over til nogle timers hygge. 

Cremet lemoncurd,

chiagrød med skyr og vanille,

Mango puré- skøn på grød, skyr og brød,

Kærnemælksboller

Fedtfattig mysli

 

Tak fordi du læser med. Det gør mig da super glad og tilfreds. Du er velkommen til at skrive en kommentar, når/hvis opskriften prøves af. På den måde kan andre se, at den er afprøvet:)

Kh, Benedicte 🤍

 

 

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest