Pandestegte tomatskiver – fine og dekorative med dejlig smag. Helt perfekte som et anderledes bud på tilbehør til en god brunch eller til frokosten.
De er dejlige nemme at lave, indeholder blot tre ingredienser, som tomat, æg og purløg og ser altså ret fine ud på bordet.
Prøv selv. Sådan laver du tomater på panden.
Pandestegte tomatskiver
skønt tilbehør til de fleste retter eller som en del af en god brunch.
Fyldte tomater
Ingredienser
- 4 stk. tomater(mellemstørrelse)
- 2 stk. æg
- flagesalt og peber
- 2 spsk. finthakket purløg
Fremgangsmåde
- Skær skiver af tomaten og fjern kerner og fyld med en urtekniv. Pisk æg og tilsæt salt og peber. Hak tomatfyldet og vend med æggemassen.
- Kom olie på en pande og læg tomatskiverne herpå. Kom æggemassen i. Steg på lidt over mellemvarme(seks på mit komfur) og steg gyldne i ca. 10 min. til fyldet er stivnet.
- Servér med friskhakket purløg og ekstra salt og peber, hvis du synes.
Vild med tomater?
Så se om nogle af disse opskrifter er noget? Tomater, små eller store solmodne røde tomater. Jeg elsker det! Prøv dem enten fyldt med cous cous, i en lækker ovnret med pasta og feta eller langtidsstegte. Det holder bare.
Flere opskrifter med tomater. Fyldte tomater med couscous, Cremet pastaret med feta og tomater, ovnbagte cherrytomater
Lyst til mere inspiration til nem og lækker mad?
Så er du kommet til det rette sted. Jeg holder så meget af at kokkerere i mit køkken herhjemme i Holte og det håber jeg skinner igennem i mine opskrifter. Mad skal smage godt, være farverigt, gerne nemt og ikke altid kræve en køkkenskab fyldt med eksotiske ingredienser. Så kan alle være med.
Du kan finde mine nyeste opskrifter på både Facebook, Instagram og pinterest.
Håber vi ses?
Bedste hilsner, Benedicte
0 kommentarer