Popcorn med karamel og salt. En dejlig og nem opskrift på karamel popcorn med fire ingredienser. Den tager lige præcis ti minutter at lave fra start til slut.
Popcorn med smag
Ham eller hende der fandt på hele popcorn konceptet har en stor stjerne hos mig. Popcorn, om det er en pose sendt i i microovnen i et par minutter eller små kuglerunde korn der popper op af gryde på komfuret er noget af det bedste.
Det er ubetinget den skønneste snacks, som altid kan trylles frem, når den der lille sult dukker op. Og det gør den. Faktisk ret ofte! En fredagsfilm i familien herhjemme med en stor skål popcorn, gør bare hele forskellen. Så det hygge, fredag og afslapning og jeg elsker det!
For fem og tyve år siden rejste jeg til New York, for at være au pair. Jeg kom hjem ret hurtigt igen, men mere om den snak en anden gang. (Lad os bare sige, at det var sgu´ ikke lige sagen). Anyway, sagen er den at jeg flere gange nåede at blive præsenteret for popcorn med smør. Helt enkelt bare friskpoppede popcorn overhældt med smeltet smør. Lige den kombi blev jeg ikke sådan ovenud begejstret for. Det var liiiige i overkanten. Men jeg kom hjem med et billede af, at popcorn er så meget mere end de klassiske og enkle popcorn blot drysset med salt. Og popcorn med karamel er blevet min favorit, når der skal varieres i smagen. Hvad er din?
Popcorn med karamel og salt
Popcorn med karamel
Ingredienser
- 40 gram popcorn
- 3 spsk. honning(med top)
- 30 gram smør
- flagesalt
Fremgangsmåde
- Pop popcornene. Du kan bruge en gryde eller brug en microbølgeovn. Husk en smule olie, hvis du bruger en gryde.
- Smelt honning og smør i en gryde. Lad det koge ved kraftig varme i et minuts tid til det bliver let gyldet. Tag straks af varmen. Rør undervejs.
- Læg popcorn på et stykke bagepapir. Hæld karamelsaucen over og fordel. Drys med flagesalt. Lad afkøle og nyd!
Du vil måske være interesseret i:
Hjemmelavet snacks. Søde eller sprøde lækre hjemmelavede godter. Det er da overdrevet læks, er det ikke?
Popcorn er og bliver et hit hos mange af os. Normalt nyder vi dem salte og det er da også så lækkert. Men prøv at give dem en sød smag, som chokolade eller karamel. Eller gør de ofte gør i USA og kom smeltet smør over de færdige popcorn. Husk altid salt. Popcorn må og skal have salt – også når de er vendt med sukker.
Lækre slik hapsere, Mandler med lakrids og chokolade, slikbutik til børnefødselsdagen
0 kommentarer