Proteinkugler med peanutbutter
Fire ingredienser er hvad der skal til for at lave de her lækre proteinkugler. Jeg bruger proteinpulver med vaniljesmag, men du kan selvfølgelig bruge den proteinpulver du har på lager. Og ikke uden smag. Der er sirup i proteinsnacken, så det er ikke strengt nødvendigt at den i sig selv indeholder sødme.
Mine teenagere spiser de her protein kugler(og mig selv) som det rene slik og de bruger dem også som en før-trænings-snack. Spiser du begrænset mængde med kød er det fint at supplere med for eksempel tilsat proteinpulver.
Jeg tilsætter peanutbutter, gerne en udgave uden klumper, mest fordi jeg synes det giver det bedste resultat. Men har du én stående, som er crunchy bruger du den. De er hurtige at røre sammen og kan opbevares på køl i op til en 10 dage i en lukket beholder.
Proteinkugler
Proteinkugler
Ingredienser
- 100 gram havregryn
- 130 gram peanutbutter - smooth
- 100 gram sirup
- 30 gram proteinpulver(ex. vanilje- bodylab)
Fremgangsmåde
- Rør alle fire ingredienser sammen og tril som kugler.
- Opbevar i en lukket skål i op til en uge - måske mere.
Andre opskrifter du kunne være interesseret i
Sund nutella med dadler, Müslibar med abrikos – god i madpakken
0 kommentarer