Råcreme smager herligt sammen med masser af skåret frugt. En skøn klassiker.
Abemad eller frugtsalat?
Uanset navnet smager friskskåret frugt, serveret sammen med den her lækre råcreme da himmelsk. Helt vildt godt faktisk.
Og det overrasker mig gang på gang, hvor meget frugt jeg kan få i fire børn herhjemme, når det serveres sådan her.
Råcremen tager seriøst ingen tid at lave og du kan bruge lige de frugter du har eller foretrækker. Blot synes jeg, at det fungerer godt med en blanding af sprøde frugter ala æbler/pærer og de lidt blødere ala bær/bananer/druer.
I min kom der æbler, blåbær, druer, appelsiner og kiwi. That´s it. Hvilken herlig spise(og måske også lidt smagen af barndom. Sådan lidt en 80´er klassiker person (årgang slut 1970´erne) som mig!🙄😉
Råcreme
Råcreme og frugtsalat
Råcreme
Ingredienser
- 4 æggeblommer
- 2 spsk. sukker
- 3 dl fløde
- evt. 2 tsk. vanillesukker
Fremgangsmåde
- Pisk æggeblommer og sukker til en luftig masse. Pisk fløden stiv og vend i æggemassen. Du kan evt. tilsætte 2 tsk. vanillesukker for en vanillessmag.
Den her dessert fungerer så godt, som dessert til børnefesten. Det er ligesom om, at der ryger større mængder af frugt ned, når der er kælet lidt for udskæringen. Små mundrette bidder. Haps!
tip
Hvis det (utænkelige) skulle ske og du har råcreme i overskud kan du fryse den ned. Så har du en forrygende flødeis. I så fald er det godt, hvis den er tilsat vanillesukker = lækker vanilleis. Det er testet herhjemme. Og det fungerede max!
Psst. Mere dessertsulten? Og må det gerne være nemt? Check de her kys ud….https://benedictesmad.dk/marengskys/
0 kommentarer