Rabarberkage i airfryer
Det er både nemt, strømbesparende og giver et skønt resultat. En rabarberkage med smuldredej i airfryer er nem at lave og der går ikke lang tid fra man går i gang, til man står med den færdige kage. Det er det rene mums og jeg håber at du vil prøve den af. Det hitter!
Rabarberkage i airfryer
Rabarberkage i airfryer
Ingredienser
Fyld
- 6 stk. mellemstore stængler rabarber i mindre stykker
- 6 spsk. sukker
Crumble-smuldredej
- 100 gram smør
- 100 gram hvedemel
- 100 gram sukker
- 30 gram havregryn
- 2 tsk. vaniljesukker
Fremgangsmåde
- Skør rabarber i mindre stykker. Kom i en airfryer og drys med sukker. Sæt ind på 180 grader i 7-8 minutter til de er bløde
Smuldredej
- Dejen smuldres og laves til en løs dej. Fordel over rabarberne og bag nu med dejen på i ca. 10 min. stadig på de 180 grader. Kig til kagen undervejs, da en airfryer varmer forskelligt.
- Nyd den bagte kage enten med creme fraiche, vaniljeskyr eller flødeskum.
Andre opskrifter i en airfryer
Jeg er ret begejstret for min airfryer. Den er vitterlig ikke noget fancy noget. Det var nok den billigste jeg kunne finde, fordi jeg ærlig talt var lidt luren på de der airfryer maskiner. Om de overhovedet virkede. Det er jeg dog ikke mere. For jeg har erfaret at rigtige mange retter bliver lækre i en airfryer.
At man samtidig kan lave de mest velsmagende kager i en airfryer også er da bare en ekstra bonus. Udover at en airfryer er strømbesparende og bruger halvt så meget strøm som en ovn, er det også et plus at man kan lave en mindre portion af gangen, samt begrænse fedtmængden ved madlavning. Den holder!
Vil du se mere inspiration kommer der lidt gode og søde opskrifter, som også er lavet i en airfryer lige her
Æbler i airfryer, Kanelsnegle i airfryer, Æblekage i airfryer
Sådan ser den færdige æblecrumble ud, når den laves i en airfryer. Den er sød, syrlig og sprød på én gang.
Flere opskrifter fra Benedictes mad
Jeg er glad for at du kigger forbi min madblog her. Hvis du ønsker at finde flere opskrifter på alt fra kager, brød og mad er du meget velkommen til skrive dig op til at modtage en mail. Det gøres i den grå bjælke på forsiden.
Du er også velkommen til at finde mine opskrifter på både pinterest, Instagram og Facebook
Ses vi her?
Hilsen Benedicte
0 kommentarer