Æblekage i airfryer

Airfryer, Opskrifter på kager

Æblekage i airfryer – det her er endnu et bud på en skøn kageopskrift i airfryer.

Jeg top elsker min airfryer og bruger den ganske så ofte.

Når jeg sidder og taler airfryer opskrifter på jobbet(Jo, det gør jeg) så får jeg ofte spørgsmålet her. “Hvad gør du med din airfryer, når du ikke bruger den”? Og svaret? Jeg har den stående fremme. For nok er det ikke nogen arkitektonisk perle, men den er praktisk. Og skal den bruges i det daglige? Ja, så skal den stå fremme er min erfaring.

Jeg bruger min airfryer til rigtig meget. Fra alt til kager, middagsmad til brød. Den er jo dejlig nem at få varme i og i disse tider, hvor energien er så dyr, er det da ikke helt uvæsentlig at bruge sin airfryer til så meget som muligt.

Den fungerer ihverfald rigtig godt til den her æblekage i airfryer og jeg håber du giver den en chance. En æblekage med crumble, som er dejlig sprød på toppen og med bløde og søde æbler i bunden.

Velbekomme og god fornøjelse 🙂

 

Æblekage i airfryer

Æblekage i airfryer

Æblekage i airfryer

Æblekage i airfryer

skøn opskrift på en æblekage med crumble . Sprød og dejlig nem og samtidig budgetvenlig i strøm 🙂
Print opskrift Pin opskrift
20 minutter
Antal: 4 portioner

Ingredienser

  • 3 stk. mellemstore æbler(er de grimme bør de skrælles, men er de fine og tynde i skrællen kan de tilberedes med)
  • 40 gram blødt smør
  • 40 gram hvedemel
  • 40 gram sukker
  • 2 spsk. havregryn
  • 3 tsk. kanelsukker

Fremgangsmåde

  • Skær æbler i mindre bidder og kom i bunden af din airfryer. Du kan med fordel klippe et stykke bagepapir i bunden, som passer til størrelsen.
  • Smuldr øvrige ingredienser sammen til en smuldret masse og fordel over æblerne.
  • Kom i airfryer og bages i ca. 10 -12 minutter på 180 grader til sprød og gylden overflade og gennembagte æbler.
  • Nydes varm eller kold og gerne med vaniljeskyr, flødeskum, cremefraiche eller vaniljeis.

Opskrifter i airfryer

Jeg købte min airfryer sidste år.

Jeg sad på et hotelværelse på skiferie i Østrig med corona! Oh ja!

Nå, tiden skulle jo gå med noget, når man sådan ikke kunne stå på ski og skulle være isoleret fra resten af familien. Og så er det jo heldig at man kunne fordrive tiden med at…. shoppe. Og da jeg havde hørt lidt snak om de der airfryer apparater, skulle det da prøves af. Og siden?

Ja, der har jeg bare kørt på og forsøgt mig frem… Den fungerer fremragende og er ikke engang noget særligt. Det var en ganske billig en af slagen, som heller ikke er særlig stor. Men fungerer. det gør den. Og har du ikke allerede en, synes jeg bestemt at det er overvejelsen værd.

Andre lækre opskrifter på mad og kager i airfryer

Banankage i airfryer

Kyllingenuggets i airfryer

Broccolibidder i airfryer

Mange hilsner, Benedicte

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?
Pin It on Pinterest