Rucolasalat med æble og mozarellaost sammen med en skøn flødedressing er et godt lille miks.
Rucolasalat kan være en bitter omgang, hvis ikke den toppes med en mild flødedressing eller milde oste. Og det er den her. Sammen med søde æbler og mozzarella er det en dejlig rucolasalat, som fungerer fremragende til det meste mad.
Rucolasalat med æble

rucolasalat med æble og mozzarella
rucolasalat med mozzarella og æble
Print opskrift
Pin opskrift
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 1 bakke rucolablade(ca. 150 gram)
- 1 æble(i både)
- 1 kugle mozarella(ca. 125 gram)
- 0,5 stk. rødløg(i tynde skiver)
Dressing
- 2 dl fløde(18 eller 38%)
- 2 spsk. finthakket purløg
- salt og peber
- 1 tsk. sukker
- 1/2 citron(saften heraf)
Fremgangsmåde
- Vask rucolabladene. Tør grundigt. Fjern kernehuset i æblet. Skær i tynde både. Skræl rødløg og skær i tynde skiver. Mozarella skæres også i tynde skiver. Kom over salaten. Drys evt. med hakket purløg. Lav nu dressingen.Rør creme fraiche med purløg. Smag til med salt, peber og sukker.
Mere salatsulten? Den her er så fin at se på(og smager da også ret dejligt!)https://benedictesmad.dk/orange-salat/
0 kommentarer