Burratasalat med pesto og parmesan

Salater

 

Rucolasalat med burrata er den skønneste salat til hverdagens eller festens mad!

Burratasalat med pesto – en populært opskrift som jeg har serveret af flere omgange, når vi har haft større selvskaber, blandt andet som en del af buffeten til konfirmationen herhjemme. Den kan laves flere timer før den serveres og smager skønt!

Servér en burratsalat til alt fra en oksesteg til grillmad. Den fungerer som tilbehør til de fleste kød og fiskeretter. Bruger du en købe pesto til den her salat, anbefaler jeg dig at bruge en god en af slagsen. Der er ret meget forskel på smagen og kvalitetet i en billig og dyr pesto

 

Rucolasalat med burrata

Rucolasalat med burrata

En opskrift på en skøn burratasalat med pesto, parmesan og rucola.

Burrata med pesto og parmesan

Rucolasalat med burrata

Rucolasalat med burrata

en opskrift på en burratasalat med rucola, pesto og parmesan.
Print opskrift Pin opskrift
20 minutter
Antal: 6

Ingredienser

  • 100 gram rucola
  • 100 gram blandet salatblade - fx. napolitana eller romainesalatblade
  • 2 stk burratakugler
  • 60 gram revet god parmesan
  • 5 spsk god grøn pesto
  • basilikumblade
  • 100 g cherrytomater- i skiver
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  • Anret salatblade og vend med tomatstykker
  • Fordel nu pesto over og til sidst revet parmesan og burratakugler
  • Drys med salt og peber og basiliukmblade
  • Ved severing kan burrataosten trevles ud med to gafler. Servér og velbekomme

Jeg har af flere omgange serveret den her burrata med pesto og parmesan og jeg må bare konstatere at den bringer lykke. Den kan serveres med stort set alle slags kød og disk og passer da også perfekt på en vegetarisk buffet.

Burrata ost er en kongespise og magien sker jo, når den anrettes og ligesom falder som en “tung klump” på salaten, som når den fordeles og rives fra hinanden gør det ud som den skønneste dressing!

Andre opskrifter på lækre salater med burrata

Den skønne, lækre og bløde friskost kan bruges til så meget fra. Fra varme retter til kolde og friske salater som den her. Det er næsten ikke til at stoppe igen, når først osten er kommet i brug, så her får du da lidt flere opskrifter og ellers er det bare at søge løs herinde ikke 🙂

Enkel rucolasalat med mozarella og pestoBurrata med pesto og tomat

Mange hilsner Benedicte

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest