Rugbrødschips i airfryer.
Kan en halvkedelig rugbrødsrest blive til en lækker snack?
Ja det kan den da, når den lavest i en airfryer. For det bliver simpelhen til en sprød og lækker snack, når rugbrødet smøres med lidt olie og salt(og evt. lidt hvidløgspulver) kommer i en airfryer og ristes til sprøde. Så nyder jeg den som en sundere snack eller kommer med i børnenes madpakke til den lille salte sult.
Du kan i princippet bruge lige den form for rugbrød du har, blot anbefaler jeg at skiverne ikke er for tykke, for så får de for meget på overfladen, men er bløde indeni. De fleste former for rugbrød passer fint til salte rugbrødschips i airfryer. Fra den kernerige til den mindre kernefattige. Velbekomme. Det er nemt at gå i gang 🙂
Rugbrødschips i airfryer
Rugbrødschips i airfryer
Ingredienser
- 2 skiver rugbrød
- 1 spsk olie
- lidt fint salt
- 8evt. 1 tsk. hvidløgspulver)
Fremgangsmåde
- Skær rugbrød i mindre bidder og fordel olie og herefter salt. drys evt med hvidløgspulver
- kom i en airfryer på 180 grader i ca. 10 min. Vend løbende og giv evt. ekstra minutter for mere sprødhed
Sådan en airfryer er jo en fantastisk sag at have stående i køkkenet. Min er ihverfald ofte i gang. Den sparer tid, energi, opvask, ja bare sådan lidt det hele. Øsnker du flere opskrifter på airfryer mad, så kan du se mere på de her links nedenfor eller søge på airfryer i søgefelt.
Andre opskrifter Broccolibidder i airfryer, Blomkål i airfryer
0 kommentarer