smoothie med soyamælk

Lækre drikke

Sådan en smoothie med soyamælk er slet ikke værst. Ingenlunde. Godt smager den faktisk. Jeg forsøger at skære ned på sukkeret, sådan helt generelt så jeg tog et glas fra til mig selv og blendede herefter 2 spsk sukker i resten. Nu faldt den meget mere i ungernes smag. Såre simpel. Værsgo´. Du skal bruge:

.smoothie med soyamælk

Smoothie med soyamælk

5 dl soyadrik med vanillesmag

150 gram frosne hindbær

1 lille banan

(evt 2 spsk sukker)

  • Smid hele molevitten og blend(med/uden sukker)

 

Lyst til mere smoothie? smoothie med blåbær

Tip

Naturli´soyadrik med vanille er den jeg brugte til smoothien her. Den er lavet af soyabønner, og så er den laktosefri og glutenfri. Den er også tilsat kalcium og vanille, men jeg tænker at du kan bruge lige din egen yndlingsvariant.

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest