De her søde pandekager med majsmel er gode. Der er kun en smule hvedemel i, og ellers primært fuldkornsmajsmel og en smule kartoffelmel. Pandekager herhjemme står ofte på programmet. Det er jo lynhurtigt at lave og så er det jo en hurtig “kage” at få lavet, når trangen til søde sager melder sig😏
Vi fyldte bær, marmelade og sukker i de her, men jeg forestiller mig, at de er særdeles velegnede til at fylde med kød og grøntsager og bruges til madpandekager i stedet. Det må jeg da forsøge mig med. Opfølgning kommer….
Anyway, her får du opskriften.
Pandekager:
Ingredienser til 8 mellemstore søde pandekager med majsmel:
2 æg
3 spsk. kartoffelmel
2 dl. fuldkornsmajsmel
1 dl. hvedemel
2 dl.mælk
2 spsk. fløde
1 spsk. vanillesukker(eller vanillepulver)
Sådan gør du:
Rør æggene sammen med mælken og fløden. Nu tilsætter du fuldkornsmajsmel, hvedemel og kartoffelmel og til sidst vanille.
Tip
Til de her pandekager smager det godt med friske bær og en god marmelade. Måske du har lyst til at servere den her til: Blommemarmelade eller hvad med den her: Rabarbermarmelade
0 kommentarer