sprøde croutoner

Der er ingen fikumdik over den her opskrift(Elsker det ord. Smag lige på det. Fikumdik!)

Det er bare dejlige sprøde croutoner og efter min mening den bedste  og nemmeste måde at lave croutoner på. Og tro mig. Jeg har hidtil lavet mine croutoner i ovnen og det gør jeg ikke mere. For de bliver bare så meget bedre på panden, ristet i olie og med lidt revet hvidløg. Åh, hvilken fryd. Sådan lige toppet ovenpå en enkel salat.

Jeg brugte ikke brødrester denne gang, men helt almindelig købe toastbrød. Det har jo en hel anden kilopris end købecroutoner og smager mindst lige så godt.

Sprøde croutoner

sprøde croutoner

Ingredienser

  • 1/2 pakke- ca. 300 gram toastbrød
  • 5 spsk olie
  • 2 fed revet hvidløg
  • 1 tsk. salt

Sådan gør du

  1. læg 3 skiver af gangen på et skærebræt og skær først skiver a´ca. 1 cm på den ene led. Bagefter på den anden, til du har små firkanter. Læg på en pande og hæld olien over. Varm på mellemvarme i ca. 10 minutter. Vend undervejs. Riv hvidløg over. Vend rundt et par gange og skru op for varmen, til de er gyldne. Tilsæt lidt salt. Læg til afkøling på køkkenrulle. 

Vild med gode sprøde sager på salaten? Så check den her bønnesalat ud!

https://benedictesmad.dk/laekreste-boennesalat-ristede-kerner/

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.