Saftige squashmuffins med revet squash. Jeg er vilde med dem og det håber jeg også at du bliver. For de smager skønt. Saftige, søde, friske og lækre squashmuffins som holder sig friske i dagevis(hvis de da holder så længe)
Squashmuffins
Squashmuffins
Ingredienser
- 150 gram brun farin
- 200 gram blødt smør
- 4 stk. æg
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. natron
- 250 gram hvedemel
- 1 nip salt
- 3 tsk. stødt kanel
- 300 gram fintrevet squash
Fremgangsmåde
- Sæt ovn på 180 grader ved varmeluft. Riv squash fint. Pisk æg og sukker luftigt. PIsk det bløde smør ved. Vend mel med natron og bagepulver.
- Pisk mel og krydderier i sukkerdelen med revet squash. Fordel i ca. 10 muffinsforme
- Bages i midten af ovnen i ca. 12-15 min. til der ikke hænger dej ved, når der forsigtigt stikkes i midten med en kødnål eller strakkepin.
- De afkølede squashmuffins kan toppes med en frosting rørt af :125 gram blødt smør, 1 tsk. vanillesukker, 125 gram flormelis, skallen af en halv citron,125 gram flødeost naturel. Rør sammen og smør på de afkølede muffins.
Muffins. Jeg elsker at spise og servere muffins i små personlige kager. Muffins holder da! Varier i det uendelige og servér de lækre kager i små fine forme. Jeg har mange favoritter og kan ikke vælge i blandt dem. Men anbefale de her to nedenfor. Det kan jeg.
Fine regnbuemuffins, Amerikanske vanillemuffins
Lyst til flere kageopskrifter og andet mad i øvrigt? Så er du velkommen til at kigge forbi på for eksempel instagram, hvor jeg lægger mine nyeste opskrifter op – instagram. Ses vi?
Kh, Benedicte
0 kommentarer