En dressing som den her opskrift på Thousand island dressing er super lige at have ved hånden. Den passer nemlig godt til alt fra en dressing til salater, til en forret med kolde rejer og torsk, som fyld i en burger eller bare som dip til grøntsagsstave. Ja, i det hele taget top den på retter, hvor du synes der mangler det der ekstra!
Og så er den nem lige at røre sammen. Den kan i øvrigt holde sig i en tætlukket beholder i op til 5 dage på køl.
Thousand island dressing
Thousand island dressing
Ingredienser
- 2 dl. creme fraiche
- 3 spsk. god mayonnaise
- 2 spsk. ketchup
- 2 fed hvidløg(fintrevet)
- 2 tsk. citronsaft
- 2 tsk. paprika
- 2 tsk. engelsk sauce
- salt og peber
Fremgangsmåde
- Rør mayonnaise med ketchup, paprika, engelsk sauce. Vend creme fraiche med og smag til med frisk citronsaft, hvidløg, engelsk sauce, salt og peber. Kræver den en anelse syre kommes lidt citronsaft ved. Smag evt. til med lidt ekstra salt og peber...
Lignende opskrifter
Tahindressing, Citronolie dressing
Tip:
Jeg har altid gerne en flaske engelsk sauce stående i køleskabet. Den er langtidsholdbar og passer bare godt i mange retter. I alt fra dressinger til kødretter. Prøv for eksempel at komme en par teskefulde i en frikadellefars eller kødsovs. Det giver god smag til kødet.
Tror i øvrigt, at det var Brødrene Price der gjorde mig opmærksom på den engelske sauce. Jeg har set utallige af deres madprogrammer. De er så underholdende- og ikke mindst er der altid et fif eller to man kan tage med sig i køkkenet i sin egen madlavning.
God fornøjelse i køkkenet derude 🙂
Kh, Benedicte
Hvidløg ??? Hvornår skal man bruge hvidløg ?
Mvh. Danni
Hej Danni, det tilsættes bare med de øvrige ingredienser. Er tilføjet 😊