Tortellini i tomatsauce må absolut være kandidat til et af de nemmeste pastaretter ever!
Hvis du samtidig bruger købe-tortellini, ja så tager pastaretten ikke mere end 20 min fra start til slut. Og se det er da noget de fleste kan have brug for en gang imellem, ikke sandt?
Du kan i princippet bruge din egen yndlings tortellini udgave, men personligt er vi ret begejstrede for den udgave som indeholder ricotta og spinat.
Tortellini I tomatsauce
Tortellini I tomatsauce
Ingredienser
- 500 gram ricotta og spinat fyldt tortellini
- 2 spsk olie
- 400 ml. tomatpassata
- 1 stk stort løg - finthakket
- 3 fed hvidløg - fintrevet
- 400 ml vand(brug evt tomme tomatbeholder)
- 3 tsk oregano
- 1 stor håndfuld friske spinatblade
- 1 tsk rosmarin(kan udelades)
- 1 stk grøntsagsboullionterning
- 125 gram minimozarellakugler
- salt og ppeber
Fremgangsmåde
- Varm olie i en gryde. Løg og hvidløg vendes heri ca. 2 min.- fx. en støbejernsgryde eller jerngryde. Eller en helt almindelig lidt bred gryde. Kom oregano (og evt. rosmarin) heri.
- Kom tomatpassata heri og fyld så vand i tomatbeholderen og kom vandet i gryden. Tilsæt boullion, salt og peber og nu tortillini. Læg låg på og lad pastaen koge knap al dente. Kom spinatblade og læg låg på til bladende falder sammen.
- Kom nu mozarellakugler herover og læg låg på igen. Blot et par minutter. Servér
Er du også vild med pastaretter?
Ja for hvem er i grunden ikke det? For jeg er i grunden aldrig stødt på en der ikke var frisk på en omgang pasta!
Skulle tiden være til det, så kan jeg virkelig anbefale dig at lave din pasta selv(og måske har du allerede gjort det?) Men det er (vel næsten) helt meditativt i sig selv, at lave pastaen. For når først pastamassen er lavet – og det er den jo hurtigt, ja, så er det bare i gang med at rulle, trykke, forme, tørre, koge…
Har du lyst, ja så kan du finde opskriften på Hjemmelavet pasta med durummel lige her
Hilsen Benedicte
0 kommentarer