90 års fødselsdag

Opskrifter på kager

90 års fødselsdag

90 års fødselsdag. Skønt at holde fødselsdag og dejligt at få mulighed for at fejre en gammel og nær ven af familien, Kristian.

90 års fødselsdag

90 års fødselsdag

90 års fødselsdag

90 års fødselsdag

90 års fødselsdag

90 års fødselsdag

Min kære gamle ven Kristian fylder 90 år. Derfor skulle vi da holde 90 års fødselsdag. Kristian er en fantastisk mand med en livserfaring så stor så stor og et hjerte endnu større. Tænke sig, at have været en voksen mand, da 2. verdenskrig brød ud!

Anyway, fejres det sku’ han jo til det store kagebord. 90 år  fødselsdag -det er jo ikke hver dag, man er med til at fejre det. Der var hindbærlagkage, tre slags marmelader, boller, lyse og mørke muffins med fyld og peanutbutter-cookies. Opskrifter finder I her på bloggen(pånær opskriften på solbærmarmelade(den kommer 😅)

Når man holder et fødselsdagarrangement som dette, hvad enten det er voksen fødselsdag  eller en børnefødselsdag gælder det om, at have forberedt så meget så muligt før selve dagen. Ellers ender det med, at man drøner rundt som en forvirret “kuk kuk-forælder” der stresser. Og det er egentlig ikke så sjovt for nogle, vel? Derfor gør dig selv den tjeneste, at bag  nogle dage op til og put i fryseren. Lagkagen er det eneste du skal lave på selve dagen. Alternativt kan du jo sætte niveauet lidt ned og “blot” servere boller og en lagkage. Varm kakao, the og kaffe. Det går jo også fint. Det vigtigste er jo trods alt samværet, ikke?

Kristian har arbejdet som kok i mange år og laver  det dejligste mad og de bedste kager. Så  han  medbragte, udover gammeldags æblekage, sine berømte småkager som vi alle herhjemme er VILDE med. Jeg håber jeg kan liste opskriften ud af ham og lægge her på bloggen  for go’ e det er de😋

Opskrifterne finder du her :

https://benedictesmad.dk/nem-og-hurtig-hindbaerlagkage-favoritten-herhjemme%f0%9f%91%8c%f0%9f%8f%bb/

her :https://benedictesmad.dk/peanutbuttercookies/ eller her: https://benedictesmad.dk/skovbaermarmelade/

eller her :https://benedictesmad.dk/lyse-muffins-med-fyld-de-svigter-aldrig-og-er-droen-hurtige%f0%9f%8d%93%f0%9f%8d%92/

her:https://benedictesmad.dk/laekre-luftige-boller-med-bid-i/

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest