En kage i airfryer er det nu også blevet til. Jeg er altså blevet vild med min lille køkkenmaskine.
Den nemme kage smager ikke mindre end fantastisk og tager sådan cirka en 12 -15 minutter at lave fra start til slut. Kagen, som formes som en stor cookie indeholder ikke andet sukker end naturlig frugtsukker i bananen og en smule i det mørke chokolade vi tilsætter.
Jeg nyder den til morgenmad eller som et sundere mellemmåltid, når jeg får en trang til kage!
Min opskrift på en banankage i airfryer er lige her.
Kage i airfryer
Kage i airfryer
Ingredienser
- 1 dl. finvalset havregryn
- 1/2 stk. banan(hvis stor er bananerne meget små kan du bruge en hel)
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. kokosolie(smeltet)
- 1 knivspids kanel
- 1 spsk. mælk
- 2 spsk. hakket mørk chokolade
Fremgangsmåde
- Bland alt sammen, men undlad chokolade. Form som en stor rund cookies på ca. 10-12 cm i diameter. Fordel chokolade på kagen.
- Kom i airfryerbeholderen og bag I ca. 5 minutter på 160 grader. Skru op på 180 grader og bag færdig i et par minutter til overfladen gylden og chokoladen smeltet.
- Nyd som den er eller med frisk frugt.
Du vil måske være interesseret i nogle af disse opskrifter
Bananer er kongespise jo! Intet mindre.
Perfekt som et hurtigt mellemmåltid, som en del af smoothies eller i kager. Herhjemme har vi altid bananer klar. Jeg køber gerne ekstra, for på den måde er der altid nogle at fryse ned. Så er der nemlig altid bananer klar til smoothies.
En kage med banan er altid skøn. Man får kager som holder sig saftige i dagevis. Samtidig er det en måde at holde igen med både fedtstof og sukker. Bananer kan det hele!
Nutella og banan lagkage, Bananer – fact om bananer, Sunde bananmuffins sødet med honning
God til slik munde.