Asparges i baconsvøb

Alt det andet, LCHF (Low carb high fat)

Asparges med bacon – skønt og nemt tilbehør. Er det egenlig en ret? Det er i så fald en nem ret, men det gør jo ikke noget 🙂

Asparges og bacon klæder hinanden utroligt godt. Den sunde sprøde grønne asparges og den salte og let fede bacon.

Jeg kan finde på at servere de her asparges i baconsvøb, som fyld i salater, hvor jeg skærer de færdige stænger i stykker og topper ovenpå, eller som tilbehør til eksempelvis kylling eller fiskeretter ala torsk og laks. Fjerkræ og fisk smager skønt med bacon.

 

Asparges med broccoli

Asparges i baconsvøb

Det smager herligt og bliver altid spist, selv når jeg laver en ganske stor portion. Meeen nu har jeg også en en stor børneflok, som alle er ret glade for bacon. Bacon er som sagt populært hos børnene, men det er asparges sådan ikke i stor stil! Men rulles  bacon om de sprøde grønne stængler, ja så bliver de spist. Bacon er ren umami og derfor behøver de baconsvøbte asparges ikke andre krydderier. Det klarer baconen.

Sådan laver du dem. To ingredienser. Det er det.

Velbekomme!

Asparges med bacon

Asparges med bacon

Nemt tilbehør med to ingredienser. Asparges i baconsvøb. Herlig og nem ret
Print opskrift Pin opskrift
Antal: 4

Ingredienser

  • 10 skiver bacon(ca. 200 gram)
  • 10 stk. asparges

Fremgangsmåde

  • Knæk eller skær spidsen af hver asparges og rul en skive omkring, men efterlad gerne spidsen uden bacon.
  • Læg med mellemrum på en bageplade med bagepapir og kom i ovnen på 200 grader i ca. 20 min. til baconen er let gylden.

Asparges med broccoli

Du vil måske være interesseret i andre lækre former for tilbehør?

Frisk broccolisalat med baconFyldte squash med baconsalat med asparges

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest