Asparges med bacon – skønt og nemt tilbehør. Er det egenlig en ret? Det er i så fald en nem ret, men det gør jo ikke noget 🙂
Asparges og bacon klæder hinanden utroligt godt. Den sunde sprøde grønne asparges og den salte og let fede bacon.
Jeg kan finde på at servere de her asparges i baconsvøb, som fyld i salater, hvor jeg skærer de færdige stænger i stykker og topper ovenpå, eller som tilbehør til eksempelvis kylling eller fiskeretter ala torsk og laks. Fjerkræ og fisk smager skønt med bacon.
Asparges i baconsvøb
Det smager herligt og bliver altid spist, selv når jeg laver en ganske stor portion. Meeen nu har jeg også en en stor børneflok, som alle er ret glade for bacon. Bacon er som sagt populært hos børnene, men det er asparges sådan ikke i stor stil! Men rulles bacon om de sprøde grønne stængler, ja så bliver de spist. Bacon er ren umami og derfor behøver de baconsvøbte asparges ikke andre krydderier. Det klarer baconen.
Sådan laver du dem. To ingredienser. Det er det.
Velbekomme!
Asparges med bacon
Asparges med bacon
Ingredienser
- 10 skiver bacon(ca. 200 gram)
- 10 stk. asparges
Fremgangsmåde
- Knæk eller skær spidsen af hver asparges og rul en skive omkring, men efterlad gerne spidsen uden bacon.
- Læg med mellemrum på en bageplade med bagepapir og kom i ovnen på 200 grader i ca. 20 min. til baconen er let gylden.
Du vil måske være interesseret i andre lækre former for tilbehør?
Frisk broccolisalat med bacon, Fyldte squash med bacon, salat med asparges
0 kommentarer